Urasc pantalonii astia!


Publicat de:     in data de:  28 August 2010  |  Comentariu

Sunt absolut odiosi! Salvarii pentru femei sunt cea mai tampita inventie, inclusiv aceia cu elasticul jos, la glezne. Infricosator! Pantalonii acestia NU sunt potriviti pentru nicio silueta si cu asta… basta! E ca si cum ai purta un ‘pampers’ plin de rahat la fund, acoperit de pantalonii astia monstruosi. Pfoa! Stiti cine este in poza asta? Jessica Alba. Daca nu ma credeti, stirea o gasiti aici.

Alte articole care s-ar putea sa aiba legatura cu ce ai citit mai sus

ai ceva de spus? Comenteaza aici!


 

Comentariu la Urasc pantalonii astia!

Biletul Zilei

Cata dreptate ai aici, vroiam sa ies de pe blog dupa ce ti-am comentat la filmuletul ce contine cainele dresat, si am observat acest articol, nu m-am putut abtine sa nu va spun ca am exact aceasi parere, pur si simplu sunt oribili, ce moda o mai fi si asta, vedeam fete dragute cu asa ceva … vorba din articol parca aveau pampers … dar daca e la moda e la moda nu avem ce face.

Nu am gasit un contact, scuze ca va scriu la acest capat de comentariu, incerc sa intreb fiecare blogger daca doreste sa scrie cateva cuvinte despre pariuri-x.ro, va pot oferi orice informatie legata de pariurile sportive. Mersi si scuze inca odata.