Clarvazatoarea ataca!


Publicat de:     in data de:  30 June 2010  |  5 Comentarii

Pai cine sa fie clarvazatoare?? Eu, normal ca eu! Nostradamus poate sa isi dea palme pe lumea ailalta, ca mine mai rar gasesti. Vorbeam acum ceva timp de ‘copite haute couture’… ei bine nu vorbeam degeaba. Pentru ca aceste ‘copiti’ de la vaca Florica au fost inventate pe post de pantofi. Mi se pare mie sau lumea asta se intoarce cu fundul in sus? De ce sa strici forma pantofilor, care pana la urma au fost inventati pentru ca noi femeile sa fim frumoase? Se pare ca trendul in moda merge spre ‘futurism’, asa spun designerii.

Dar ce naiba e futurist la o pereche de copite? Ce mai urmeaza? Sincer, ca femeie ma simt jignita! Daca pana si designerii ne considera vaci… ce sa mai ceri? Si sa nu aud ‘bla bla-uri’ ca nu am eu simt fashion si alte ‘uber porcarii’ de acest fel. Muuuuu de aici, mai, cretilor, cu ideile voastre! Muuu muuu you dog’a’brained dinosaur! (pentru cei care nu inteleg, sa mai urmareasca Dexter’s Lab) Cand vor veni extraterestii aia sa puna stapanire pe aceasta planeta, primele zece minute le vor dedica unei crize de ras! ‘Ia uite la astia, ce poarta!’

 5,203 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!


 

5 Comentarii la Clarvazatoarea ataca!

Roxana

domle io zic ashea:uitandu-ma la ultimo video Lady Gaga, palarii cu coarne “check”, haine de blana avem deja deci “check”, acu venira baietii cu copitele pe post de acoperitori de picioare…..have u seen a gorrila run by here???????

    admin

    =))=))=))=)) man u are funny! ‘check’!! and yes, the gorillaaa is under mah clothes!!!!

Roxana

auiz mi-am amintit una tare:have I told you kids about the time I saved the world? yes, grandpa, like a milion tiiimes!..well you’re gonna hear it again!it was just me…and the mule! =)) =)) =))

aida

creatiile haute-couture nu sunt pentru a fi purtate, referitor la ‘Ia uite la astia, ce poarta!’” Fa diferenta intre haute-couture si pret-a-porter, pentru ca eu cred ca nu trebuie sa spunem despre o anume creatie ca nu e buna, atata timp cat e arta, creatorul si-a exprimat ideea. E ideea lui proprie, si nu-i de mirare ca femeile sunt considerate vaci, uite-te putin cum era o femeie in societate acum 50 de ani si cum ea singura se coboara din punct de vedere social, moral… trist, eu nu m-a simt jignita, incerc sa nu ma incadrez in acele femei. Poate ca designerul a avut un simt al umorului impreuna cu creativitatea lui, dand un exemplu pentru femeia azi in societate. Eu asa am luat-o, tu ai luat-o altfel, te-ai simtit jignita… Arta este interpretabila, fiecare o i-a cum vrea pana la urma…. dar tot nu cred ca ideea cuiva trebuie criticata, ca nu ne-a obligat nimeni sa ii purtam…

    admin

    Jizaa… Blogul este un pamflet…Mai citeste si o sa vezi ca stiu cate ceva despre moda. “Sarge’, enough is enough!”