Urari de dulce fara numar!!!


Publicat de:     in data de:  12 December 2009  |  Niciun comentariu

Anul urmator se anunta a fi unul crancen. Mii de disponibilizati, industria porno, adica ma scuzati, vroiam sa zic auto… pe linie moarta, someri peste someri, scaderea importurilor si mult mai multe firme falimentare. Abia reuseste BNR-ul in frunte cu Mugurescu sa mentina Euro pe linia de plutire… pentru ca oricum va exploda! Iar noi ce facem? Cascam gura la televizor la painea si circul aruncate de politicieni. Na caseta, ia caseta, unde e caseta cu… Geoana? Sa mai numaram voturile inca odata, ca poate avem vreo frauda! (Dar sacosili alea le-ati numarat baaaa? Alea date inainte de votare? Camioanili alea cu sacosili si galetili??? Ierea cam multe, stiu, e greu sa numeri!!) Sa ne mai uitam pe cine mai umfla Secu’! Sa mai vedem ce declaratii face mult-prea-ultra-desteptul Patapivecici prin presa! Mai organizam sau nu o runda de alegeri…? Cine ne conduce tara? De ce nu avem guvern? Cat mai stam asa in aer? Chiar ne indreptam spre inconstienta totala vecina cu nebunia?

Pe mine m-a apucat o durere de cap, din aia de iti vine sa ti-l rupi singur si sa joci fotbal cu el. Poate imi iese o centrare la Mutu sa il rostogoleasca el in poarta (capul meu, adica). Nu mai pot sa simt disperare, pentru ca ne scufundam toti, sincron, exact ca inotatoarele alea care dau din craci artistic. Deci e…. in grup treaba. Si ca tot mi s-a urcat sangele la cap, iah sa ia astia chilotii lu’ Mamaie si izmenele lu’ Tataie la numarat, iah, le iese numarul corect? Pun pariu, ca nici nouajnoa da comisii nu vor avea aceleasi numere de chiloti si izmene! Manca-i-ar mama pe ei de oligofreni!!

“Un’, doi, trei, sapte, opt, zece…bah, Gigi, mergi bah la masa…. douajpatru, douajcinci, treizeci…asea!”
“Nu ma mai intrerupe, Goguleee, saispe, saptispe, nouaspe…ca ma incurc, treizeci, treisunu, treisdoi…patruzeci! Gata!”

In consecinta….daca tot vor de Craciunul asta sa ma car eu inca odata la vot, mnah, ca le urez si eu ceva de dulce. Ca asa cum ma iubesc si ma respecta ei pa mine, asa ii iubesc si ii respect si io pa ei!!! Numarati, numarati, ‘natia voastra!

Pauza publicitara: Orange, Vodafone, Cosmote ma asediaza pa mine cu reclame de cacaooo!! Baaah, puteti sa rulati toate reclamele posibile si imposibile, cum sa vi se mareasca vanzarile? Din ceee maaa, daca nu sunt bani! Si sa vedeti ca nu or sa mai fie deloc!!! Ceee o sa faceti atunci? Trimiteti cate un reprezentant la fiecare locuitor al fabuloasei tarisoare sa dicteze oferta si sa dati extemporal apoi??? In cazul in care nu s-au priceput mega-super-extra ofertele da vis??

Alte articole care s-ar putea sa aiba legatura cu ce ai citit mai sus

ai ceva de spus? Comenteaza aici!