Sani mari fara bisturiu! Ahem, era o gluma! Hello!


Publicat de:     in data de:  30 September 2010  |  Niciun comentariu

Oh, mah gahh, Rodial (un gel super smecher, care mareste sanii, ii umple de fermitate si ii pozitioneaza perfect in sutien) ne aduce 2,5 cm in viata, daca aplicam crema timp de 56 de zile. Maiculita mea, cincizeci si sase de zile pentru 2,5 cm? Si metoda asta trebuie sa convinga femeile sa nu mai apeleze la implantul mamar? Ha, ha, haaa! Pai fratilor, cele care au vrut un bust mai mare nu s-au simtit satisfacute de o cupa B, unele au ajuns la cupa F, sa fim seriosi. Cine vrea sani mari, pai ii vrea mari, nu alege varianta ‘apa, paie si bataie’. E ca si cum ai zice ca si un organ de 5 cm este mare, nu? La naiba, in patruzeci de zile s-a produs ‘un potop’, cum sa te masezi in fiecare seara cu gelul asta si sa mai si crezi ca ai sanii mai mari.

Chiar nu mai stiu ce sa inventeze ‘marketerii’ astia. Si cica Scarlett Johansson (puhlease, are ditamai sanii), Eva Mendes (alta bunaciune) si Victoria Beckham (ce implanturi oribile are) sunt cliente fidele. Da, bine, cand ai de la ‘natura’ (poate sa fie si natura bisturiului), poti sa aplici si suc de lamaie, ca nu conteaza. Trebuia sa se spuna despre Natalie Portman sau Keira Knightley, doua ‘vedete’ care prezinta niste ‘umflaturi’ in zona toracelui. Dar daca ele maseaza gelul asta, e posibil sa obtina alt efect, probabil ‘s-au uscat si au cazut, la naiba’. Atunci poate intrezaream luminita de la capatul tunelului. Ma rog, daca doriti sa incercati Rodial, aflati mai multe in Daily Mail. Eu ma duc sa imi fac un ceai de menta, ca am vorbit destul! Pam-pam! Stirea/poza sunt luate de aici.

PS – Daca mai furati de aici (respectiv ‘cu capra la raze’ content), mentionati sursa, chiar si a acestui blog, pentru ca nu imi place sa fac meseria altora, si anume de research! Traim in Romania, dar tot oameni ne numim si mai ales ‘jurnalisti’! Hai sictir!

Alte articole care s-ar putea sa aiba legatura cu ce ai citit mai sus

ai ceva de spus? Comenteaza aici!