Poop=Caca?


Publicat de:     in data de:  8 July 2010  |  Comentariu

Pentru cei care inca mai aveau dubii, cuvantul ‘poop’ nu va fi niciodata echivalentul cuvantului ‘pup’, din limba romana. Poate in eu mai stiu ce limba africana ‘poop’ sa insemne ‘pup’. Deci fata, lasand la o parte explicatiile savante, fata nu mai putem sa folosim ‘poop,’ cand scriem sms-uri, tu iti dai seama?

Cred ca deja am transmis oamenilor multa ‘caca’ fara sa stim, spre exemplu te ‘caca’ mult pe ochisori sau te ‘caca’ mult prin alte locuri si situatii. Ai inteles, fata? Fata, intr-o limba straina ‘poop’ inseamna ‘caca’, tu realizezi asta? Ma rog, avem si alte probleme cu diverse organe care pot fi nume de orase in alte tari, dar este o alta situatie. Ideea este ca acest ‘poop’, care da senzatia ca esti mai interesant, mai misto, mai cool, mai smecher, inseamna caca. Stii ce este caca? E ceva urat, zau. Cum sa transmiti celor dragi ‘te caca pe obraz, te caca mult’????

Numai un chiuaua ar putea sa le spuna celorlalti ‘poop’ in sms-uri, pentru ca asta face toata ziua, se ‘poop’ prin toate locurile importante si peste toti pantofii tai. Ce naiba, ai minte de chiuaua? Cum care ‘chuaua’ fata, catelul tau fata, Pufi fata, esti nebuna? Nu face el ‘poop’ toata ziua? Hai ca ai inteles tu, fata! Te pup, ca mnah, ‘poop’ e naspa acum! Dar fata, si ‘pup’ suna nasol rau de tot. Lasa ca ne gandim la altceva!

 1,786 total views,  2 views today

Alte articole care s-ar putea sa aiba legatura cu ce ai citit mai sus

ai ceva de spus? Comenteaza aici!


 

Comentariu la Poop=Caca?

LaNoapte

incredibil .. cat pot sa rad =)) 😀