Sfinte Pufat si prezervativele cu aroma de Puf


Publicat de:     in data de:  8 January 2010  |  Niciun comentariu

Caca, Cacat, Cacacila = Puf si derivatii lui… Pufa, Pufat, Pufacila…etc. (am inlocuit termenul, ca sa nu ma amendeze CNB-ul)

Watch this video on YouTube.

Eu votez pentru alegerea unei zile pe an, in care sa se sarbatoreasca puful! Cred, si nu ma insel, in faptul ca in aceasta tara se mananca cel mai mult puf! Sunt sigura ca se produce si cel mai mult puf, daca am ajuns sa il impartim pe categorii (Puful Teflon, fantoma, aracet, etc.) ‘Sfinte Pufat’…sa fie ziua sfanta, in care facem coada la baie, pentru a produce in liniste puf. Nu mai muncim, nu mai gandim, nu ne mai agitam, doar producem ca..puf. Personajul Pufacila exista deja. Este individul care se pufa in fiecare zi in buda de la birou si nu trage apa si nu foloseste odorizantul! El doar se pufa, si se tupileaza rapid, lasand in urma o boare ametitoare. El e Pufacila cel maret, care face glume singur si tot el rade de ele, care are senzatia ca se afla in centrul universului tuturor, si care nu face altceva decat sa se pufe. El primeste cadou intotdeauna un sul de hartie Zewa, desfatare pentru cur, si un parfum Bac, pentru uz personal. El este propovaduitorul Sfantului Pufat. Il imparte tuturor fara discriminare! Pufat pentru mine…pentru tine!

Watch this video on YouTube.

Cea mai placuta senzatie din lume, dupa orgasm, desigur, este aceea cand produci puf. Pufatza iti lumineaza fata! Ce reclame pentru creme sofisticate? Un pufa-te fara rusine, pentru un ten improspatat…este tot ce conteaza! Nu te simti eliberat, dupa ce te-ai pufat? Parca ai si alt tonus, si iti functioneaza mintea altfel! Actiunea in sine, te aduce pe culmile extazului. Eu cred, ca la portile Raiului, toti ingerii se pufa. Nimic mai simplu si mai natural! In consecinta…tu te-ai pufat azi?

 981 total views,  2 views today

Alte articole care s-ar putea sa aiba legatura cu ce ai citit mai sus

ai ceva de spus? Comenteaza aici!