Partizan canta… pentru toti "invingatorii"!


Publicat de:     in data de:  7 December 2009  |  Niciun comentariu

We have a winner! Basescu ii ciuruie pe toti si iese presedinte. Invinge cea mai mare coalitie politica formata impotriva unui singur om! In aceste momente de cumpana, nu pot sa nu imi arunc privirea in gradina vecina. Va imaginati ce a fost azinoapte pe PSD-isti si PNL-isti? Tort, sampanie, confetti, Orban in delir cantand la muzicuta, nevasta lu’ Geoana facand striptease la bara, Crin batand frenetic la tobe, Geoana chinuindu-se sa scoata un dans hula-hula. Iliescu invartidu-se printre scaune, iar Nastase facand ghirlande cu oua. Si restul aplaudacilor facand un dans zulu in jurul meselor din meeting. Cine sa mai numere voturi? Hahaiala si chermeza in toata regula! Intre timp, la sediul PD-L se numara de zor, iar Videanu, copoiul de serviciu, anunta din jumatate in jumatate de ora rezultatele numaratorii paralele. Dar iata, vine si dimineata. Micutul Geoana, ajunge acasa, fericit, usor ambetat, cu soata, abia tinandu-se pe picioare. Nu stie, inca, mititelul, faptul ca a calcat pe B.E.C. Si ii deschide maica-sa usa… Schimbare radicala de situatie! Whoaa-iaaah! Geoana apuca sa faca un salt mortal direct pe sifonier, pentru ca maica-sa agita amenintator un facalet si executa o figura de karate:

“Treci jos de acolo, Mircica idiotule, nu ti-am zis sa vii acasa, pana numara astia tot? Tu nuuu, maaami, sunt cel mai tarrrhhrree, l-am batut pe Mahhrrrinar, i-am dat la pathheu!” *isi agita soldurile circular si da din manute spasmodic*

“Dahrr mamii, ce s-a intamplaat? Ca am… castigaaat!!”  *incepe o usoara smiorcaiala*

“Ai castigat un drac, derbedeule! Daca te mai las eu sa te joci cu Crin vreodata! Ca asta iti trebuia tie, trenulete si tractorase. Pai daa! Neghiobule, zevzeculeeeee!!! Ai castigat prafu’ da pa toba, ca a dat BECu oficialele si esti pa locu’ doi!!!” *agita facaletul deasupra capului si tinteste spre micutul Geoana*

“Au, auu, maaamii, nu teehh enerhhrrvaah!” *smiorcaiala se transforma in bocit* “Nu mai arrrhhuunca in mineeee!!!”

Apoi si nevasta-sa iese din letargie, si plina de spume, cauta repede in frigider, si gaseste toate ouale pentru cozonacii lu’ soacra-sa. Urmarea este evidenta. Micutul Geoana alearga isteric prin casa, in timp ce maica-sa arunca dupa el cu diverse obiecte, iar nevasta-sa lanseaza agheuri cu oua!

Watch this video on YouTube.

Asa se intampla in viata. Cine rade la urma, rade isteric, de obicei! Sa ii lasam pe baietii de la Partizan sa ne binedispuna. Pentru ca lungul drum pana departe, abia acum incepe! (Mi-l imaginez pe Mircica, azinoapte, dansand frenetic pe melodia asta!!!!)

 797 total views,  2 views today

Alte articole care s-ar putea sa aiba legatura cu ce ai citit mai sus

ai ceva de spus? Comenteaza aici!