Caseta, caseta! Cat e caseta??


Publicat de:     in data de:  14 December 2009  |  Niciun comentariu

In sfarsit a aparut caseta cu Geoana. (Se tot mananca gem de prune in presa de cateva zile, fara succes, totusi.) Vai, si eu care dadeam ortu’ popii, daca nu o vedeam! Oricum castiga Basescu, mi s-a parut inutila manevra! Geoana sa ia mita?? Este cel mai bun banc de sezon! Geoana nu ia mita, ia doar banii din buzunarele acelora care i-au sponsorizat campania. (Se numesc rhhhecompense in Eurrhhro.) Oricum au inceput sa migreze pasarile din PSD. Se produce un adevarat remake al filmului lui Hitchcock. PSD-ul o sa ramana fara flamingo, perusi, struti, ciocanitoare si pitigoi. Incredibil! Ca sa vezi, draga! Pana la urma, Mamita, Mam’mare si tanti Mita (culmea, fara ţ avem tot mita) s-au hotarat sa nu il mai ajute pe Goe, si i-au intors spatele! In gradina cealalta, a Edenului, cei care sustineau ca nu se vor alia cu PDL-ul, culmea, vor la guvernare. Nenea Calin vrea si el o bucata din ciolanul cel mare!! E criza, si mnah, a stat pe bara destul de mult, lasandu-l pe Crin sa se joace in curtea PSD-ului, cu tractorase si masinute. De fapt, cu remorci, pentru ca asta a fost opinia motociclistului despre alianta Super-Glue din turul doi. Un partid puternic, daca vrea sa faca politica, nu se prostitueaza sa intre la guvernare, ramane in opozitie.

Si sa mai spuna cineva ca politica nu este o dama de moravuri usoare. Cel mai mult ma irita Hungaroring-ul nostru politic. Nu poti sa flatulezi linistit, ca apar si ei, tup-tup! Fara noi nu exista majoritate, noi suntem nuca si rahatul din cornulet. Pe Marko bishthelem l-as bate cu ouale lui Nastase peste ochelari. Si asta asa, doar de placere.
Un alt personaj care ma irita profound, dar pro..fund, este Boc-Poc. Daca nu ar fi Boc-Poc, ar fi lumina. Si, ca sa vedeti ca am o memorie de elefant, mai jos, gasiti filmuletul cu Boc. Iata de unde a pornit Boc (si nu este un trucaj). Din pacate, tot acolo o sa ajunga!

Watch this video on YouTube.

PS – Vine iarna, rau imi pare, lanturi nu am in dotare! Si sisteme de deszapezire tara nu are!

Alte articole care s-ar putea sa aiba legatura cu ce ai citit mai sus

ai ceva de spus? Comenteaza aici!