Asta numesc eu…


Publicat de:     in data de:  6 April 2010  |  Niciun comentariu

… indicator rutier! “Atentie… .urmeaza prostituate!” In Italia, in orasul Treviso, autoritatile au montat un nou indicator… care anunta o zona populata de ‘liber profesioniste’. Normal, in Treviso au aparut numerosi soferi nedumeriti, care au considerat indicatorul inutil. Vedeti ce se intampla cand ‘migreaza’ populatia feminina din Romania? Inventeaza altii astfel de indicatoare! Inseamna ca traficul din zona era chiar dat peste cap de fetele noastre. La naiba!

La noi, un astfel de indicator ar fi foarte util! Va dati seama cam cate zone din Bucuresti ar avea nevoie de un astfel de indicator? Inainte de Dorobanti, sau chiar la intrarea in baruri si cluburi. Dar prin tara? Pfoa, pai toata Romania este ‘in curba’, pardon, adica toata Romania are infrastructura de drumuri astfel ‘proiectata’ incat sa favorizeze… prostitutia. Cel mai bine l-am monta la granita, macar sa stie omul unde a ajuns. In loc de ‘Welcome to Romania’ mai bine punem un indicator cu “Atentie, fete vesele’!!! Oricum, toata tara asta este plina de prostitutie, de diferite forme ale celei mai vechi meserii din lume.

Dar, sa analizam putin acest indicator. Cine l-o fi conceput? Noi, participantii la trafic… ce sa intelegem? A, pai prostituatele poarta fusta mini, au gentuta/posetuta si poarta pe post de sani doua balcoane – cupa D. Ma scuzati, dar imaginea acestei fete este atat de raspandita, incat… mai bine sa nu generalizam! Mergand mai departe, pe firul gandirii, acest indicator este din categoria acelora ‘heavy’, care presupun reducerea vitezei. A, deci trebuie sa reduci viteza, pentru a analiza peisajul si pentru a nu produce un accident! Magnific! Oricum, vazand acest indicator, poti chiar sa iti deschizi nasturii de la pantaloni si sa pregatesti banutii! Tot pentru a nu produce probleme in trafic! Desi, eu cred ca m-as juca putin… exact ca la o partida de bowling! Pentru ca imi plac domnisoarele pe tocuri, care alearga disperate! Hmmm si daca ma mai gandesc putin, acest indicator ar mai merge si in alte locuri, unde se practica doar traficul pietonal. Cum care locuri? Pai in locurile alea unde populatia feminina inca mai crede ca netul e ca Sfantul Duh! ‘Vine de sus, maica!!’ In acest caz, nu reduci viteza, o iei la fuga fara jena! Pentru ca doar fuga te mai scapa de prostie! Aha, si sa nu uit! Cel mai tare… Gigel facand teste din cartea albastra, pentru examen. Gigel frunzareste cartea si ajunge la indicatoare. Arunca un ochi si ce vede? Maiculita, ce bunaciune! ‘Acum chiar vreau sa ma fac sofer! Mi-a zis mie tata ca e cea mai frumoasa meserie… da’ abia acu’ pricep de ce pleaca pe TIR! Iete, da numai peste fete d-astea!’

Sa ciocnim un ou… pentru vremuri mai bune! Ca deh, poate ajung si la noi astfel de indicatoare!
Stirea este preluata de aici.

Alte articole care s-ar putea sa aiba legatura cu ce ai citit mai sus

ai ceva de spus? Comenteaza aici!