A.R.R.


Publicat de:     in data de:  26 October 2010  |  Niciun comentariu

Cred ca s-a mai scris despre acest subiect, dar nu conteaza, acum l-am tastat eu. Am aflat ca guvernul nostru maret doreste sa introduca ‘niste’ noi taxe, adica taxa de autostrada si amenda pentru neutilizarea de cauciucuri de iarna. Trebuie sa recunoastem faptul ca sunt niste initiative geniale, care nu fac altceva decat sa reduca timpul pana la adoptarea unei taxe pentru cantitatea de aer inspirat. Dar, iata ca mai exista o oportunitate pentru o noua taxa. V-ati gandit cam cat rahat producem de-a lungul unei vieti? Va spun eu, numai rahat producem si foarte mult gunoi. Ei bine, aici apare sansa unica de imbogatire a bugetului de stat. Taxa pe rahat! Suna absolut senzational, chiar imi gadila urechile. Ah da, si neaparat trebuie sa apara si niste rahatologi si Deliaistratia Rahatologica din Romania (ARR), care sa incaseze ‘banutii’ (am zis sa indulcesc termenul rahat) si sa Deliaistreze procesul de completare si depunere a documentelor oficiale. Sa vedeti cozi aici, si greve printre rahatologi pentru neacordarea sporurilor de ‘rusine’.

O noua industrie o sa infloreasca, si anume industria producerii de eprubete gradate, pentru masurarea rahatului. Dar nu orice eprubete, ci unele dotate cu cip, pentru ca populatia sa nu ‘fenteze’ marele stat. Nu vom mai ‘arunca’ rahatul pe conducta ci in furnale. Vai, ce de bani se vor vehicula in economia neagra a rahatului si cati moguli ai rahatului vor fi vanati de institutiile vigilente ale statului. Si daca ma gandesc bine, se mai pot aplica taxe si pe alte productii umane: mucozitati, urina, lacrimi, scame din buric, matreata, urdori, cerumen. Revenind la Deliaistratia Rahatologica, va dati seama ca subit vor disparea de pe piata toate produsele pentru ‘epurarea sistemului’? Abia atunci vom constata ce neam de constipati suntem! Constipatia o sa fie o moda. Sloganele precum ‘Abtine-te pentru bugetul tau!’ vor inflori. Iar medicamentul Holditin va invada farmaciile.

Nu mai este mult pana departe….Asa ca, aveti grija pe unde pasiti, pe strada. Rahatul este inca la liber, mai ales cel de maidanez. Pam-pam!

Alte articole care s-ar putea sa aiba legatura cu ce ai citit mai sus

ai ceva de spus? Comenteaza aici!