Versace for H&M. Brrr!


Publicat de:     in data de:  14 November 2011  |  Niciun comentariu

Mi-a placut colectia Elbaz/Lanvin pentru H&M si chiar am “reperat” niste piese. Dar pe atunci H&M nu aparuse in RO si nu puteam sa scancesc ca nu primesc invitatii speciale. Dar lucrurile s-au schimbat, acum avem H&M dar e cam degeaba. Nu stiu daca o sa apuc sa ating vreo creatie Versace, pentru ca au existat “doritoare” infocate inca dinainte de a aparea colectia in media. Acum am vazut-o. Si am o problema: hainele sunt aproape nepurtabile. Unde pot eu sa ma imbrac precum duduia de mai jos?
O sa ma intrebe toata populatia ce tip de ciuperci consum, ce tigari fumez si de unde ma aprovizionez. Nu detest brandul Versace, dar consider ca aceasta colectie capsula este mai mult pentru “colectionare”, culmea, adica pentru acele femei care adora sa priveasca o haina in sifonier si sa nu o imbrace niciodata. Prea multe tinte, rochiile sunt croite pentru modele din plastic (adica pe acele manechine sinistre din plastic, ce ne zambesc din vitrine) iar culorile sunt “cracktacular” (adica de la Spitalul 9). Bun. Am terminat si cu acest subiect. Sa trecem la umatorul!

Ah, cateva poze artistice cu superbitatile gasiti aici. Si ah, deja unele rochii se gasesc pe eBay (un semn clar ca aceasta colectie este un succes). Pozele sunt de pe gofugyourself.com. Yhaa!

ai ceva de spus? Comenteaza aici!