Trabant CLS320


Publicat de:     in data de:  27 November 2009  |  Niciun comentariu

Tiit tiiit, atentie va rog! Mda, sunt chiar eu, in “noul’ meu Trabant. Nici nu poate exista masina mai buna si mai potrivita pentru toate autostrazile suspendate din Romania si pentru slalomul printre cretini si gropi! Daca ai Trabantelul tau, nimic nu mai conteaza. Poti sa o parchezi unde vrei, pentru ca nici nu cred ca ti-o ridica cei de la ADP-ul de sector, si daca fac asta, si ce daca! S-o pastreze, ca-ti iei alta! E mai mare valoarea taxei decat tot Trabantul tau. Nu consuma mult, poti sa-i dai si lichid de spalat vase, ca tot te duce pan’ la munca. Imagineaza-ti cum e sa iei o curba cu un Trabant…pai simti toate G-urile, si daca esti femeie si p-ala dintre picioare. Daca te lasa franele, faci schema Fred Flinstone. Poti sa o lasi in cel mai stramt spatiu, pentru ca folosesti cutterul din dotare si faci o gaura in plafon si tot plonjezi afara. Apoi, poti sa te lauzi ca ai hublou sa te uiti la stele! Nu platesti rate pentru ea si nici nu stai cu spaima in san. Nu conteaza cati kilometri are la bord, pentru ca merge si impinsa. Nu ti-o sparge nimeni, si nici nu ti-o fura, deci poate sa stea si deschisa. Nu trebuie sa ii instalezi sistem stereo surround, ca pica tabla de pe ea, daca are subwoofer. Si nici nu te pierzi in butoanele si butonasele de pe bord. Pe autostrada (aia 3 km) stai pe banda 1, ca oricum te depaseste toata lumea si nu ai ce sa faci! Si daca esti foarte SHM (adica smecher), iti montezi si un CLS320, asa cum l-am vazut eu pe vecinu’ meu ca are pe Dacia aia obosita, model 1300. A… si poti sa iti lipesti si toate cruciulitele din casa (daca nu ai, fuga la Obor si iei vreo zece bucati) cu ventuze, pe parbriz. Ca si asa, nu ai nevoie de vizibilitate!

Watch this video on YouTube.

Totusi, exista si un inconvenient. Faptul ca avem destule masini 4x4 in trafic. Pai cum ar fi, eu la semafor, paaar-paar poc, ambalez si trambalez, si vine un 4x4 din spate cu 150 km/h? Pai ma invartesc in loc 2 minute si se face iar rosu! Dar daca ma enervez, stau in fata unui SUV si ma duce cu 100 km/h oriunde vreau eu. Si mai e nasol daca esti vitezoman, pentru ca te face si un scooter, oricand vrea el! Dar te ia un TIR la aspiratie si atingi viteze supersonice! Mda, si sa nu uit, nu poti sa urci cu ea pana la Babele, doar daca te tine sa o tragi in spate pe post de rucsac mobil.  

Deci Trabantul rulz. Pana o sa am eu toate numerele castigatoare la Loto, si pana la mostenirea aia grandioasa…cea mai buna optiune ramane Trabantul. Ca e stress-free!

Watch this video on YouTube.

PS – O mica rectificare! Coloratii astia mici iti pot fura Trabantul, dar… exista o razbunare! Il pot recicla doar la hartie, ca la fiare vechi nici nu face osteneala!

 710 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!