Timpul…


Publicat de:     in data de:  25 February 2011  |  Niciun comentariu

Ce am face daca timpul nu ar fi masurat? Ne place atat de mult sa ‘contabilizam’ totul in minute, ore, zile. Cat de corecta e ora la care ne trezim, spre exemplu? Poate nu e 7, poate e 7:05, sau poate e 9:10, sunt sigura ca exista erori pe undeva, ca doar suntem oameni. Si totusi… nu va sperie notiunea de timp? Cum ar fi viata fara ceas? Nu-i asa ca nici macar nu simtiti aceasta notiune de ‘timp’, doar va plangeti ca timpul e din ce in ce mai scurt? De ce? De ce oare zilele din copilarie pareau mai lungi iar cele de acum sunt atat de scurte? O multime de intrebari iti vin in minte cand iti dai seama de faptul ca timpul este limitat. Oare? Timpul are limite?

Egh, nu sunt om de stiinta, stiu doar ca totul este relativ, de la tata Einstein. Si imi plac ceasurile. Mi se par accesorii indispensabile. Dar urasc ceasurile de mana digitale, sunt ceva ingrozitor. Imi plac mecanismele elvetiene si designul ceasurilor rusesti.

Nu suport brandurile de haine, care produc si ceasuri, pentru ca sunt bune de aruncat. In schimb, un ceas in editie limitata produs de Jaeger LeCoultre pentru Aston Martin imi taie respiratia (da, cele barbatesti sunt mai serioase, pentru ca nu au cristale, fluturasi si floricele). Aveti aici pe beautifullife.info (de unde am preluat poza) o selectie de ceasuri produse in colaborare cu diverse marci consacrate auto. Enjoy! Ah, si mai stiu ceva… ca timpul inseamna bani. Imbucurator, nu?

 873 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!