Stele verzi! De alta culoare nu aveau!


Publicat de:     in data de:  23 November 2009  |  Niciun comentariu

Azi am primit o caramida in cap! Stele verzi, multe stele verzi… ma impiedica sa vad pe unde merg.

Aceasta este MAREA schimbare pe care o doriti? Parlament unicameral si 300 parlamentari “la munca”??? Intr-o republica semi-prezidentiala, acest referendum ne-a condamnat in doar cateva ore, la dictatura. Dupa 20 de ani, ne intoarcem, cu suturi si sulite infipte in partea dorsala, fix de unde am plecat. (Refuz sa cred ca acesta este rezultatul real al alegerilor de azi; ma simt absolut naucita).

Vreti inca 5 ani alaturi de un dictator? Ceausescu a fost putin? Stati asa… ni se pregateste ceva colosal! Daca pana acum am dus-o rau, de la 1 ianuarie 2010 vom merge, precum MIG-ul fix spre centrul pamantului. Prabusirea va fi atat de mare, incat nimeni nu ne va mai putea salva. Propun din nou sa fim condusi din exterior, pentru ca, din pacate, NU suntem in stare sa ne decidem soarta. Incepand de azi, cu referendumul validat, legile vor trece atat de “usor” prin Parlament, incat nu vom avea timp nici macar sa spunem “pas”. Mai bine “fass”!!!

Alte date, care ma pun profund pe ganduri si imi dau starea de “stele verzi” – aproximativ 1000 de fraude comise in timpul sesiunii de votare, de azi, pe plan national, si oameni care au stat la cozi interminabile degeaba! Da, probabil mai mult de 53,52% din populatie ar fi votat azi. daca nu s-ar fi sigilat usile la ora 21:00. Strategie magnific gandita, pentru ca, oamenii vor schimbare (sunt sigura de acest fapt, cel putin “intelectualii” isi doresc o SCHIMBARE), dar au fost impiedicati sa isi exprime votul. Si, culmea, ma anunta si Mircea Badea, pentru ca il urmaresc momentan (ora 00:35) la Antena 3, ca o doamna Blonda organizeaza o licitatie de 20 milioane de euro pentru Ministerul Mediului. Acesta este motivul absentei “dumneaei” din stafful de campanie. De ce este nevoie pentru “trezirea la viata”? De o bomba?

Eu emigrez. In maxim 1 an de zile imi voi face frumos bagajelul si am sa plec in jungla, orice jungla, aia cu liane… Sunt sigura ca in jungla am sa stau cu maimutele, prietenele mele, si o sa imi fie mult mai bine decat aici! Capra mea va fi cu analizele la zi, eu voi fi relaxata si vaccinata si impreuna cu maimutele vom conduce in stil propriu si personal. Vom arunca cu pietre in turisti, iar ei or’ sa arunce cu banane in noi. Orice este mai bine, decat sa stau in aceasta tara. Nu imi trebuie in jungla: masina, casa, autostrada, confort, bun simt. Nu imi trebuie absolut nimic acolo.

Momentan, raman cu un cucui, de la caramida, si cu multe stele verzi. O sa incerc sa numar stelele verzi pana maine dimineata. O stea, doua stele, trei stele, patru stele… auuu, cinci stele…

Alte articole care s-ar putea sa aiba legatura cu ce ai citit mai sus