Sperietoarea de ciori!


Publicat de:     in data de:  16 March 2010  |  Niciun comentariu

Pazeaaa! Da, cea mai noua sperietoare de ciori se gaseste in mediul virtual. Sugestii, pentru a putea vizualiza filmuletele de prezentare ale sperietorii: mute plus derularea filmuletului pana la minutul 3-4, si apoi vizualizarea completa a dezastrului facial.

Watch this video on YouTube.

Nu credeam ca exista domnisoare, care in loc sa citeasca o carte, un ziar, sa asculte muzica, sa se plimbe, sa vizioneze un documentar, in timpul liber, se zgaiesc precum niste ‘mitocondrii’ subdezvoltate in camera web si se picteaza cu rahat pentru oripilarea audientei. Aceste sperietori de ciori se regasesc pe tutorialele de make-up unde diverse oligofrene se cred printesele Soare ale domeniului, si isi pierd ore in sir din viata lor pretioasa de nevertebrate, pentru a ne invata pe noi, cornutele, cum se aplica mascara pe gene. Absolut magic! Al doilea filmulet aduce in prim-plan cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata. Este atat de frumoasa, incat abia mai pot tine ochii deschisi!

Watch this video on YouTube.

Si treilea filmulet, si ultimul, prezinta o jitie virtuala, care de-a lungul carierei de make-upIZDA a cumparat magazine intregi de ‘smecleuri’ de dat pe fata si le-a ordonat, ca o adevarata profesionista din domeniul make-up-ului. Pentru a putea vizualiza depozitul incredibil de farduri al jitiei, puteti sa apasati pe mute, pentru a nu va decolora instant parul din urechi.
Vizionare placuta! Si sa nu uit, desigur, acum ma simt mult mai bine, pentru ca viitorul planetei se afla pe maini sigure!!!

Watch this video on YouTube.

 827 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!