Simte-mi furia de vineri!


Publicat de:     in data de:  18 February 2011  |  2 Comentarii

Deci bravos CreativeMonkeyz pentru serialul asta extrem de ‘antrenant’ si ‘interspatial’ cu Mo si FOCA (vedeti pe youtube, sau direct la sursa, celelalte episoade, ciorbistilor). Azi ne delectam cu stilul Fu-Tai si cu simtitul de furie oarba!
Si tot azi o sa spun eu asa pe sleau ce cred despre rasa comentatorilor de soi. Citind numeroase bloguri in fiecare zi, normal ca analizez diverse stiluri dar si observ diferente majore intre un blog din oricare alta tara si blogurile de aici. E simplu.

La noi exista deja niste modele obositoare si niste comentatori imposibili. Zece aplauda postul, zece hulesc postul, zece aplauda pe cei care au hulit si zece hulesc pe cei care au aplaudat si alti zece sunt total off-topic. In plus, se aproba numai anumite comentarii, logic (si eu imi rezerv acest drept) dar culmea este ca nu cele care conteaza. Se creeaza asa un fel de ‘clica’ a comentacilor, o clica exclusivista (ce exprimare pleonastica!), iar daca esti mai nou cu siguranta o sa iti spuna unul din clica ‘bai, dar tu esti cam nou pe aici, stai sa iti explic eu’. WTF? Nu mai are nimeni voie sa isi exprime parerea liber si cel mai grav, nu mai stie nimeni cum sa si-o exprime pentru ca toti suntem concentrati pe ce au spus ceilalti, nu pe subiectul propus de ‘proprietarul’ blogului. Prin ‘extern’ citesti cincizeci de comentarii la un subiect propus si chiar poti sa faci o statistica a parerilor, a impactului subiectului in media. La noi, ce faci? Simti furia oarba a comentatorilor si kilogramele de carne din frigiderul de ‘bloagar’. Din nou… WTF??

Acestea fiind spuse, trebuie sa recunosc ca cel mai tare si mai tare ma ‘omoara’ comentatorii astia care se cred de-ai casei si oficiaza un ceremonial al initierii cu ‘urina sfanta’ si ‘comuniunea in absolut’ cu fiecare nou comentator in parte. Bai, ‘telectualilor, gasiti-va alt hobby si mai ales, cine v-a dat voua ‘ungerea sfanta’ sa intrebati fiecare comentator daca e nou sau vechi si daca are autorizatie sa isi exprime parerea??? Traiasca libertatea… ‘falsa’ si prajii infipti in dosul diversilor ‘comentaci’ smecheri, mai ales aceia care mi-au urat mie diverse. Hai sictir! (Multam’ Juliette pentru link.)

Update:

Watch this video on YouTube.

Ii gasiti numai pe Creative Monkeyz, pe siteul oficial, pentru ca in RO… in orice minune ‘gratuita’ se arunca pietre.

 1,359 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!


 

2 Comentarii la Simte-mi furia de vineri!

sonicjuliette

si ? si? eu comentez si ce? 😀
poate-i tuica, poate-i vin, poate-i pipi de rechin! nu va convine? aaa? aaa?

xoxo republic of Prazil 😀

    admin

    Aaa, we salute republic of Prazil! Eu cred ca e pipi de rechin! :)):)) Weekend placut, dragaaaa!