Welcome to RRomania!


Publicat de:     in data de:  17 February 2010  |  Niciun comentariu

Ce draguta si simpatica este presa la noi! Vai, plecari din partide, divorturi, flacari violet, gropi. Vanghelie este ingenios cand da declaratii…iar noi ne manelizam treptat, aplaudand frenetic. Doamne profesoare ‘de etnie’ se plang ca sunt discriminate, vaaai, ce tragedie! Daca vorbiti urat, furati, injurati, si ne faceti tara de ras…cam cum ar trebui sa ne comportam fata de voi? Sunt sigura, ca etnia asta colorata, o sa aiba si statuie in tara asta a nimanui. Ne-au stricat imaginea in toata Europa, tiganii astia, care se simt discriminati aici in tara! In Elvetia, Spania, Italia, Anglia, Franta…nici nu mai trebuie sa reamintesc sirul imens de scandaluri mediatice. Nu sunt eu vinovata ca si-au construit numele furand de la vecinul! Acum vor egalitate! Poate dupa o suta de ani de munca, sa ai pretentia de egalitate! Eu una m-am saturat sa citesc presa externa si sa vad, cum doctori, profesori, oameni inteligenti, cu studii superioare, romani adevarati… sunt facuti tigani si injositi…cand ei au muncit si si-au dedicat viata unei profesii. Este corect? Voua va place asa ceva? Eu sunt indignata! Iar culmea culmilor: suport si campanii prin care rromii nu trebuie discriminati. Eu i-as scoate in afara granitelor, i-as deporta in India. I-as lasa sa reintre in tara… doar cu BAC.-ul.

Ajung la un hotel in strainatate, si incerc sa ‘soptesc’ nationalitatea, pentru ca imi este jena de reactia oamenilor…cand aud ca sunt romanca. Ma duc la un restaurant, iar cei de langa mine se muta, la o alta masa, cand ma aud vorbind. Merg pe strada si ma opreste cineva pentru indicatii. Le explic fluent, sunt laudata pentru engleza, si ma intreaba din ce zona sunt. Raspund spasita..ca nu sunt…sunt romanca. Persoana se intoarce si pleaca, fara alte cuvinte!

Haules-baules, pe bune ma????  Sursa foto.

PS- Si sa nu ma luati cu rromii literati, cu diplome… pentru ca nu ei spala pe jos, cand sunt eu scuipata … pentru ca tiganul nu a reusit sa imi ‘suteasca’ mobilul! Sictir!

 715 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!