Pubertatea asta, bat-o vina!


Publicat de:     in data de:  21 February 2011  |  Niciun comentariu

Atractia pentru domnisori puberi care apar pe diverse coperte lucioase ma lasa fara replica. Azi il avem in prim-plan pe foarte, foarte tanarul Justin Bea… Ba… Bieber. Ce agent/PR nebun l-a convins sa isi dezgoleasca un umar pentru coperta revistei Rolling Stone(aparuta saptamana trecuta)? Cui ii poate placea asa ceva? Nu veau sa acuz, dar trebuie sa fii putin plecat sa aplauzi astfel de initiative cu tenta… .pedo’, chiar daca publicul tinta nu a ajuns la pubertate.

Cititorii revistei asteapta un anumit continut, iar targetul publicatiei este altul. Apoi, daca sunteti interesati, eu aproape adorm, Bieber a vorbit despre sex, care trebuie practicat doar cand iubesti si despre alte probleme din societate precum politica si pubertatea. Cum poti tu, publicist respectabil, sa pui astfel de vorbe in gura unui adolescent, care abia si-a identificat buricul? Si care mai si trece prin fenomenul de ‘schimbare a vocii’? Ma rog, motivele vor sa se ascunda azi de mine, iar explicatiile mele sunt oarecum ilogice.

In consecinta, gasiti aici poze cu ‘tanarul minune’ la un joc de baschet iar detalii despre interviu chiar aici, direct la sursa. Oricum, si lui ca si lui Gaga, ii mai dau foarte putin timp in aceasta industrie. Pentru ca prima ‘priza’ sta inca ascunsa dupa un colt. Oleee!

Alte articole care s-ar putea sa aiba legatura cu ce ai citit mai sus

ai ceva de spus? Comenteaza aici!