Noua specie identificata de cercetatorii britanici


Publicat de:     in data de:  30 May 2011  |  Niciun comentariu

Azi, la blogoenciclopedia discutam despre noua specie identificata si anume matrafoxul de oras. Acest individ feroce isi petrece timpul muncind, asudand pe campul plin de petunii neexplorate, asigurand udarea terenului si fluidizarea traficului de idei dinspre el catre florile plapande. Matrafoxul de oras prefera bolizii, mai exact toate modelele coupe absolut legendare, adevarate aspiratoare de zdipex femininus, ce pot fi achizitionate dupa lungi negocieri cu latura penisoidala. Matrafoxul prefera restaurantele de lux, unde sa isi poata etala cunostintele, mai ales prin urlete si gesturi interesante, menite sa atraga atentia publicului din arena.

Este atat de sigur pe cunostintele sale, incat isi permite sa imparta sfaturi necunoscutilor, isi permite sa fie inteligent chiar si cand este singur in fata monitorului. In viziunea sa, el, matrafoxul, este detinatorul cunostintelor combinate cu atractia sexuala absoluta, menita sa arunce pe spate in pozitia cracul-la-verticala (pozitie brevetata de el) pe orice petunie aparent neinitiata.

Printre activitatile preferate de matrafox se numara linsul de gambe, zgaitul la bidonet si agatamentul lombar prin aruncare ostentativa catre tinere aspirante si viitoare deschizatoare de tunel, ce poarta luminita pe crestet. Pentru matrafox, orice petunie reprezinta un numar in palmares, un cod, tot legendar, desigur. Cand activitatea de inseminare este aproape terminata, spre sfarsitul vietii, matrafoxul isi permite inscriptionarea numarului pe breloc. Doar cifra aceasta reprezentand petunii il caracterizeaza, pentru ca nu-i asa, moartea este inerenta. Important este ce lasi in urma. In cazul matrafoxului: bagaj genetic de calitate, un bolid ruginit si un breloc inscriptionat. Ca deh, doar el stie mai bine ce a facut si ce mai are de facut. Sper sa invatati sa va comportati in fata matrafoxului, sa ii respectati gusturile alese si cunostintele variate. Nimic nu se compara cu un matrafox autentic. Este o piesa excelenta pentru colectia vintage de la 85 de ani. Pam-pam!

PS – Masina preferata a matrafoxului este un Hyundai Genesis Coupe… sau orice model de coupe, pentru el si pentru prietenul sau imaginar. (Poza este preluata de pe automobilemag.com)

 1,055 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!