Am o noua problema…


Publicat de:     in data de:  8 August 2011  |  2 Comentarii

Ok, am o noua problema de raportat. Imi place sa ma uit la stiri si rezist cam zece minute in fiecare seara. Urasc faptul ca nu avem departamente specializate pe stirile externe, ca nu ni se explica nimic… noua muritorilor de rand (oricum folosesc alte surse de informare). Desigur… “stirile” reprezinta o problema majora inca din 1990. Am ramas la fel si in plus ne-am si tabloidizat maxim. Mai nou, a aparut o moda in randul prompteristelor: afisarea decolteului adanc in prime-time. Pro-ul ocupa locul I, normal, cu o prompterista faimoasa, celebra, rafinata… care nu se penseaza, nu isi epileaza mustata, nu isi schimba coafura… dar ne arata adancimea decolteului. Cam cate “stiriste” de la BBC sau CNN ati vazut cu decolteul pe sticla? Va spun eu… niciuna, pentru ca sunt obligate sa adopte tinute business, sa fie serioase, si mai ales bine informate (pentru situatiile cand raman fara textul din fata ochilor). Nu am vazut costume in culori neon, funde, bijuterii opulente sau alte artificii ieftine la doamnele care prezinta stirile pe la posturile specializate. Par mult mai profi si un pic mai inteligente. Eh, dar la noi sta altfel treaba. Dupa o anumita varsta, stiu sigur ca doamnele scapa de inhibitii si isi pot arata nurii stafiditi. Astept momentul acela cand stirile vor fi prezentate de o doamna ce poarta doua stickere cu smiley faces pe sfarcuri. Si credeti-ma… nu suntem chiar atat de departe. Pentru ca doamna de la Pro va inainta in varsta si va adopta costumul de baie in prima instanta iar pe la 50 de ani strickerele mentionate. Numai ca… ele nu o vor mai ajuta la nimic.. din zona buricului… deci sanii vor fi iesit din cadru de mult timp. Pam-pam! Poza este de aici.

PS – Este doar o parere… nu trebuie sa mi se interpreteze cuvintele.
PS2 – Ah… si nu mai pot aproba comentariile despre Ronaldo pentru ca toti idiotii ma considera barbat… Cati barbati cu numele Delia cunoasteti?

Alte articole care s-ar putea sa aiba legatura cu ce ai citit mai sus

ai ceva de spus? Comenteaza aici!


 

2 Comentarii la Am o noua problema…

Mami

TV-ul da ceea ce vrea poporul. Poporul vrea circ, inventeaza si vine unul pe care il vinde. Daca poporul vrea tate, marim decolteul… ca tate sunt din belsug pentru toate gusturile. Sunt de 2 ori mai multe tate decat barbati. De barbati se duce lipsa, mai ales ca din ce in ce mai multi trec de partea cealalta si devin femei!

    admin

    Touche! Ai dreptate. Dar tot ma deranjeaza decolteul Robotelului de la Pro. Nu imi pare “profi”.