Nachos cu salsaaaa!


Publicat de:     in data de:  5 October 2010  |  Niciun comentariu

Nu am fost facuta pentru liniste, nu o sa am liniste decat in ziua aia mareata…adica in ultima zi! Asa, cum imi plac weekendurile ‘active’, ce mi-am propus eu, incodeind data de duminica in agenda? Pai sa merg la film, intrucat mi-a placut Wall Street si am zis sa vad si continuarea, Money Never Sleeps. Mda, filmul a fost ok, nu chiar cel mai prost film pe care l-am vazut vreodata. Ei, dar filmul ca filmul, compania a fost de zile mari. Ajung la mall, dau un tur de onoare, urc frumos cu scarile rulante…la ultimul etaj dau cu ochii de cuplul de aur, blonda ‘dasteapta’, da’ o anumita varsta, si blondul ‘dastept’ da o alta varsta, mai frageda. Se inteleg perfect, chiar din priviri, si intotdeauna ai parte de o atmosfera destinsa, extrem de destinsa, cand de gasesti in preajma lor.

Cum sunt oarecum (c)racita, am zis ca fac o criza ‘bronsica’ in momentul in care i-am zarit. Mergem noi frumusel incolonati spre sala 11 (mai era un cuplu cu noi) si facem un pit stop la popcoarne si alte marafeturi.‘Dasteapta’ nu mentioneaza faptul ca ar dori sa ingurgiteze ceva, respectiv afirma raspicat ‘orice’. Asa ca un membru al celui de-al treilea cuplu ia cola, popcorn si nachos, cu sos de cheese, fara sa se ‘impiedice’ in gusturile blondei destepte, sau cel putin asa a crezut el. Nu apucam sa intram in sala 11 ca se declanseaza razboiul ‘pisihologic’. Blondul incepe sa se isterizeze, pentru ca incepe filmul, ‘uite au bagat reclamele, gata incepe, unde sunt locurile, ah, biletele erau la mine’, ‘care este randul, pai penultimul rand, pai penultimul e dupa cel VIP, deci urcati, urcati….’ (in gandul meu visam deja cum ii indes popcorn pe nari) si blonda…ce face blonda. (voce nazala) ‘De ce nu ai luat nachos cu salsa, cu salsa sunt cei mai buni, nu imi plac astia, nici nu o sa ii pot manca (deja indesa de zor pe sub nas), ah, nachos cu salsa ma, cu sos rosu, aia sunt buni, nu astia, de ce nu ai luat nachos cu salsa, io numai d-aia mananc!!’ Simteam cum lichidul pe care il resimteam in creier se transforma in acid. ‘Nachos cu salsa, aaa, iata locurile, aici ne asezam’.

Era cam intuneric, eu eram sigura ca nu acolo trebuia sa stam, pentru ca penultimul rand era randul M, si nu L. Eh, dar nu e nicio problema, ideea era ca nachos cu salsa sunt cei mai buni, si pur si simplu nu meritam sa traim pe aceasta planeta daca nu mancam nachos cu salsa. Fara exagerare, duduia a spus de cel putin zece ori ‘nachos cu salsa’, de aveam senzatia ca sunt la Machete si nu la Money Never Sleeps. Se stinge lumina, incepe filmul….si stupoare. Apar unii, ciudati, suspecti, care se posteaza in fata noastra pretinzand ca ne-am asezat pe locurile lor. Normal ca eu am busit in ras, apoi in tuse, apoi in ras, m-am ridicat, si m-am asezat unde trebuia, desi blondul deja cerea ‘iexplicatii’ de la ‘proprietarii de drept’ ai locurilor. Astfel…inceputul filmului l-am pierdut si cum Oliver Stone nu face filme usoare, am pierdut si restul.

Alte articole care s-ar putea sa aiba legatura cu ce ai citit mai sus

ai ceva de spus? Comenteaza aici!