Mucul de Haur


Publicat de:     in data de:  9 December 2009  |  Niciun comentariu

Ce stie omul sa faca…inca de pe vremea cand facea salturi mortale, de pe o craca pe o alta craca? Va spun eu: sa se scobeasca in nas. Focul, roata sunt inventii perimate! Scobitul in nas s-a ridicat, incet, treptat, la rang de arta.

Nu este nimic mai placut decat sa faci bilute din mucus. Unii chiar sunt experti, pentru ca isi baga cate un deget de parca vor sa gaseasca aur, nu muci. Scobitul in nas se face pe etape, fie usurel, pe ascuns, sa nu te vada cineva, fie scobitul in nas gen forare adanca….forare adanca pana in panza freatica!!! Scobitul in nas se practica cel mai des la volan. Nu exista zi in care sa nu vezi cate un sofer cu mana pana la cot in nas. Noua, romanilor, ne place atat de mult scobitul in nas, incat cred ca am putea sa facem un concurs national. Premiul cel mare: Mucul de Haur. Imi imaginez si discursul: Multumesc mamei, pentru ca nu m-a batut, sa imi scoata mana din nas, multumesc tatei, pentru ca m-a sustinut in fiecare zi in cautarea mucului perfect si multumesc prietenilor, pentru ca mi-au aratat ce inseamna competitia. Daca esti stresat, si astepti la coada la doctor, inevitabil bagi un deget in nas. Cand pleci de acasa, bagi un deget in nas, sa faci o verificare rapida, de urgenta. Mucusul are si consistenta de plastilina, deci poate fi modelat in fel si chip. Cu cat productia este mai abundenta, cu atat produsul final este mai cizelat, finisat, artistic.

Nimic nu se compara cu un scobit in nas profesionist. Si cum, scobitul in nas nu mai este o rusine, iata o inventie contemporana bazata pe faptul ca 40% din viata noastra ne-o petrecem cu degetul varat in nas, nu in fund, sau in alte orificii:

Acest deget magic este minunat pentru excesul de par. Este un trimmer, care te scapa de perisorii din nasuc. Da, din pacate nu culege mucusul si nici nu ajuta la realizarea unor bilute perfecte din mucus. Acest gen de lucru manual ramane, totusi, neautomatizat. Desfatare pentru fiecare dintre noi! In consecinta, spor la bilute! Haideti sa vedem cine castiga Mucul de Haur.

PS – Mare atentie la maini, atunci cand cititi acest post. Degetele se vor duce precum niste magneti spre nasuc.

PS2 – Acel trimmer, pentru cei care prefera experientele sexuale extreme, nu se introduce in alte orificii, decat in nasuc, si atat.

 832 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!