Hai sa o dam in personale!


Publicat de:     in data de:  10 December 2010  |  Niciun comentariu

Asa cum zice americanul, tre sa ‘asez dosarul in pozitie de drepti’ in legatura cu o anumita problema. Pai, am eu probleme? Nu, deloc, chiar deloc, nu am avut niciodata probleme, deci nu inteleg de unde a mai aparut si aceasta ultima problema. Ma rog, ‘debraiez’, pe alocuri, sa merg mai spre tinta, zic. De cand m-am ‘insurat’, mai exact acum doua sute de ani, tot primesc intrebari despre cum este, ce inseamna, daca e ‘misto’, ce presupune aceasta ecuatie denumita ‘casnicie’. Pai mai tati, cum stai tu si te scarpini la oo, sau la fofo, vin eu frumusel si iti dau explicatia: casnicia nu inseamna lagar, frate! Nu am acasa custi, topoare, secere, masini de tocat carne, bice, si alte instrumente de tortura.

Normal, nu este nici o situatie gen (superb, ador sa folosesc gen) ‘lapte si miere’ cum mai cred unele femei duse cu pluta de bambus, dar nici iadul nu se poate numi. Mai exact, nu am un cazan personal in care imi fierb partenerul, nu torn smoala incinsa pe el, recreational, si nu il alerg cu un trident incins sa il intep amical in fund. Si nici ‘reciporca’ nu este valabila. Sincer vorbind, nu se schimba multe, daca relatia este functionala, din toate punctele de vedere, doar apare o hartie si un oarecare respect de o alta natura. Adica, ne respectam cu hartie, nu doar asa, prin viu grai, sau doar oral. Capisci? Acuma, nu stiu dragilor ce aveti voi in ograda de imi adresati mereu intrebari existentiale (ma refer aici la prieteni, ca doar nu cunosc tot ‘internetu’ acusea), tot ce pot eu sa spun este ca…e bine (nu exista cuvinte potrivite pentru a descrie sentimentul). Da? Ok, deci ne-am inteles, casnicia este o chestie personala, daca se poate spune asa, si se poate explica doar dintr-un unghi de vedere, si anume al latratorului. Nu poti sa generalizezi, nimeni nu detine formula magica, si pe nimeni nu intereseaza echilibrul.

Toti suntem niste descreierati scapati din colivia de acasa! Asa ca, dragilor, ia ‘lucrati-va voi cu manutele alea doo’ propriul univers, si nu ma mai intrebati de al meu. Ca e agasant! Nu este stiinta rachetelor dar nici subiectul vostru de discutie. Hai sictir… ca io sunt feng-shui, ok? Si asa intentionez sa raman, si ah…nu ma reproduc, inca. Bine, pa!

 794 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!