Genti din… hartie!


Publicat de:     in data de:  6 May 2011  |  Comentariu

Nu stiu cat de importanta este geanta pentru voi, femeile, dar pentru mine este un accesoriu esential, atat pentru tinuta, cat si pentru indesarea de diverse obiecte inutile, de care as avea nevoie, daca le-as uita acasa. Asa ca de fiecare data, cand imi achizitionez o geanta trec prin acelasi proces incredibil de sacaitor: oare e prea mare, oare una mai mica imi va fi mai utila, oare culoarea asta se potriveste hainelor pe care le am, oare pielea e cam lucioasa, oare cataramele ii dau o nota ieftina, oare, oare, oare!

Oricum, am observat de-a lungul timpului, ca marimea unei genti te va influenta sa tot indesi diverse, prin diverse buzunare si buzunarase astfel ca in final nu vei mai gasi nimic. Daca geanta nu are buzunare, sau separatoare, drama este de proportii alarmante. Trebuie sa deserti tot ce ai in geanta, pe unde te afli, pentru a gasi un pix, un ruj, o oglinda, o batista, un servetel, orice! Inca mai visez la o geanta cu multe compartimente, pe care sincer le-as eticheta. Pentru ca uit! Pentru ca mereu cheile se afla in ultimul loc unde le-as cauta, si pentru ca telefonul suna numai cand este uitat pe fundul gentii, si trebuie sa folosesc de o mana pentru a ma tine de o bara! Eh, iar geanta pe care o am in dotare este micuta dar grea cat o caramida! La naiba, nu stiu cum reusesc sa fac orice sa cantareasca atat. Pur si simplu, daca nu am grija cum o port, ma trage incet si sigur in jos, spre pamant.

Lasand problemele pentru alte zile, azi am descoperit niste genti facute din hartie, realizate de o tanara daneza, proaspata absolventa si designer de produs. Ilvy Jacobs m-a uimit. Pai cum sa ai o geanta din hartie? Ar fi sfasiata in fiecare zi. De nervi! As face-o harcea-parcea din doua miscari. Iar continutul ar zbura in toate directiile. Poate din acest motiv a ales hartia. Hmmm…Gasiti aici mai multe poze. Eu raman la piele, hartia e prea periculoasa pentru cantitatea mea de nervi din ultimul timp.

 2,071 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!


 

Comentariu la Genti din… hartie!

oana

esti super….felul cum povestesti m-a facut sa rad, chiar daca nu sunt asa vesela astazi… pooop, ai grija de tine si nu iti pierde umorul