Who’s fat?


Publicat de:     in data de:  13 October 2010  |  Niciun comentariu

Nu stiu daca v-ati uitat vreodata ‘in trecut’, nu stiu daca v-ati pus vreodata problema cum erau femeile in epocile ‘apuse’. Recent am descoperit o rochie fabuloasa in sifonierul bunicii, si cand am probat-o, am realizat ca nu am silueta de clepsidra a femeilor de odinioara. In anii ’50, femeile slabe si zvelte erau considerate o anomalie, si culmea tineau regulat cure de ingrasare. Cura de ingrasare? Acum, daca te aude cineva, te crede nebun, cum sa vrei sa te ingrasi, cand toata lumea viseaza metode rapide de slabire? Azi, toate canalele de comunicare promoveaza ceaiuri de slabit, pastile minune, tratamente anti-celulitice, exercitii de fitness speciale, si tot asa.

Dar sa nu ma intelegeti gresit, prefer totusi femeile sanatoase si normale, iar la capitoul ‘vedete’ pot sa afirm cu tarie ca nu se vor mai naste niciodata femei precum Marilyn, Ava sau Lana. Spre exemplu, actrita Christina Hendricks arata perfect, din punctul meu de vedere, dar nu este mult visata ‘marime 0’.

Recent, aceasta se plangea, intr-un interviu, de faptul ca designerii refuza sa ii faca rochii pe marimea ei, desi are foarte mult succes cu serialul Mad Men, in care joaca. Din nou, imi pun intrebarea, de ce refuzam ‘normalitatea’, de ce vrem sa aratam androgin, sa ne incadram in tipare, si sa ne uitam personalitatea acasa? Fiecare om este special in felul sau, si ar fi chiar ingrozitor sa vezi in fiecare zi acelasi lucru. Fiti voi, naturale, frumoase, si lasati ideile preconcepute acasa.

Daca inca mai credeti in advertorialele de frumusete, eu va zic ca sunteti in faza de negare. Pana la urma, cel mai bun make-up artist este photoshopul. Inca mai aveti dubii? Dati un click aici (si miscati cursorul pe fiecare poza din galerie)! O sa fiti impresionate! (Multumesc Juliette pentru link).

ai ceva de spus? Comenteaza aici!