Diferenta dintre femei si barbati!


Publicat de:     in data de:  30 March 2010  |  Niciun comentariu

Haideti sa nu mai filozofam atat, ca deja ne creste parul din urechi! Maine urmeaza un post despre intelegerea mai buna a femeilor. Intre timp, va delectez cu un banc primit pe e-mail. Multumesc. Mi-a descretit fruntea!

Doua prietene vorbesc, la o cafea:
Ea1: Ceva sex de calitate aseara?
Ea2: Nu. A fost un dezastru! Barbatu’ a venit acasa, a halit cina in trei minute, s-a suit pe mine, a terminat in patru minute si in doua minute sforaia… Dar tu?”
Ea1: Oh, a fost incredibil… Sotul a venit acasa. M-a dus la o cina romantica. Dupa cina, ne-am plimbat o ora. Cand am ajuns acasa, el a aprins lumanari prin toata casa si am avut o ora de preludiu. Dupa preludiu, am facut sex o ora intreaga, fantastica, iar dupa aceea am stat de vorba o ora. A fost ca-n basme.

In acelasti timp sotii lor stau de vorba, la o bere:
El1: Ceva sex de calitate aseara?
El2: Da, a fost excelent! Am sosit acasa, cina era pe masa, am mancat, i-am tras-o nevestei si m-am culcat… Dar tu?
El1: A fost oribil. Am ajuns acasa si nu aveam ce manca, fiindca se oprise curentul electric pana dimineata. De-aia a trebuit s-o duc pe nevasta-mea la restaurant, si-a fost atat de scump ca n-am mai avut bani de taxi si ne-am intors pe jos acasa, cale de-o ora. Eram atat de furios cand am ajuns, ca nu mi s-a mai sculat pentru o ora, si dupa aia nu mi-am putut da drumul o ora. In sfarsit, cand am terminat, aveam asa niste draci, c-am adormit abia peste inca o ora.

Si cand te gandesti ca exista oameni… .care fac terapie pentru asta!

 667 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!