Cum o ia razna hormonul feminin?


Publicat de:     in data de:  30 March 2010  |  Niciun comentariu

Mic indreptar de comportament femin. (Minuscul)

Aaaa… ca sa ne intelgem de la inceput, femeile au un hormon si un neuron iar echilibrul dintre cele doua instante o ia razna mai tot timpul. (Bine, pot fi si mai multi neuroni, sau mai multi hormoni, dar nu am vrut sa complic ecuatia) In fiecare zi neuronul dicteaza operatiunile de baza, cum ar fi mersul, asezatul, vorbitul, barfitul, rautacismele, mestecatul in cratita si inghititul in sec. Bun! Ce face hormonul? Pai hormonul sta si el mititelul in stare latenta, iar cand oboseste neuronul, se baga repede pe felie sa ‘remedieze’ situatia cu draci, nervi, tipete, tremurat de maini si de glas si trantit de usi. Ma rog, trantitul e in combinatie cu neuronul, dar acesta e prea sictirit sa mai intervina, deci lasa hormonul sa danseze Macarena prin organe si sa umfle adrenalina.

Intelegeti ce vreau sa spun, sper, si ceea ce explic aici, nu este din rautate, nu, e doar neuronul meu care incearca sa faca lumina in fata neuronului masculin, care a chelit din cauza palmelor date in frunte. Asa, sa continuam. Cel mai fascinant ramane hormonul, hormonelul manca-l-ar mama pe el! Daca nu ar fi hormonelul, nu ar mai fi nici femeia! De ce? Pai hormonelul dicteaza toti nervisorii si dracisiorii, dicteaza intrebarile stupide, mai ales in timpul meciului, abereaza despre dragostea si iubirea eterna, si declanseaza suvoaie de lacrimi. Hormonelul naste isterie in fata unei rochii dragute sau a unui fardulet, hormonelul urla a victimizare, hormonelul darama cestile de cafea, si tot hormonelul se excita, cand are chef de tavaleala. Tot hormonelul isi expune pe tapet migrena ingrozitoare, si tot el se razbuna, din placere, pentru orice actiune considerata gresita. Hormonelul fabuleaza, minte, infloreste si brodeaza pe marginea evenimentelor facandu-le senzationale! (Cu ajutorul neuronului) Fara hormonel, femeile ar fi ca o mancare fara sare, de la mama soacra. Daca ar exista doar neuronul, actiunile insirate mai sus ar fi usor ‘desumflate’ si lipsite de dramatism. Ar fi ca o replica din film: ‘This is police brutality.’ ‘No, but we are getting there!’ Si uite asa, hormonul feminin o ia razna. Factorii sunt multipli si… de fapt, ce tot ‘balivernez’ aici? Hormonul feminin o ia razna din ORICE.

Poti sa fii cel mai bun, cel mai tare, cel mai minunat pentru ca este inutil! Nu ai cum sa intelegi…pentru ca nu exista explicatii. Exista boticul prelung, figura schimonosita, privirea incruntata, batutul din picior, urletul ‘de atac’ si obiectele contondente. Asa ca… relaxeaza-te! Femeile nu sunt un mister (deci nu este nimic de inteles) iar cratita va ateriza invariabil jos, evitandu-ti capul cu un milimetru (nu exista actiuni logice!!!). ‘Pentru ca asa este in tenis’. Pam-pam!

ai ceva de spus? Comenteaza aici!