Cum arata o “sticla” de un milion de dolari?


Publicat de:     in data de:  7 December 2011  |  Comentariu

Sticla de parfum, mai exact DKNY Delicious de mai sus, arata neinteresant. Pai desi designul pare asa mai deloc “inspirat” are nu stiu cate diamante galbene, safire, bla bla bla… si nu poate fi cumparata de pe Aoro. Sic! Nu prea inteleg astfel de productii ravisante si luxuriante.

Am inteles, “DKNY is rich”! Cu un milion de dolari poti sa ajuti foarte multi oameni, oameni care mor de foame. Da, da, vor vinde sticla si banii se vor dona in final unei Fundatii. Dar refuz sa cred ca doar acesta este scopul. Egh, cui ii mai pasa? Si asa ca sa stiti si voi, parfumul nu are absolut nimic special. Doar sticla valoreaza 1 milion de dolari. Ah, nici macar nu e sticla, mai bine spun “recipientul in care este tinut parfumul”. Chestii inutile.

Bla, bla, bla. Pe HuffPo aflati mai multe.

Si pentru ca tot suntem la capitolul parfumuri, niste “oameni de stiinta” (doah, multi mai sunt) au mai descoperit ceva senzational referitor la parfumuri. Ha! Aici. Cititi si apoi haideti sa ne intrecem in mirosit personalitati!

 1,417 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!


 

Comentariu la Cum arata o “sticla” de un milion de dolari?

anda

hihi, intr-adevar nu se poate cumpara de pe aoro.ro, inca! sunt sigura ca daca ar aduce acest produs ar avea cel putin un client in romania.