Ce inseamna, domne’, acest ‘cameltoe’?


Publicat de:     in data de:  21 January 2011  |  2 Comentarii

Pai aveti un link aici, pentru explicatii ilustrate (Wikipedia ma uimeste, uneori). Deci acest ‘cameltoe’ este un fel de aluzie la copita camilei, un fel de expresie aproape poetica pentru ilustrarea a unui concept dezgustator. Si, pentru ca nu imi place sa raman mai prejos, am gasit si eu un exemplu elocvent. Va mai amintiti de Lil’ Kim, sau regina rapului, sau Queen Bee, care pe vremuri facea parte din trupa de mafioti condusa de Notorious BIG? Ei bine, a reaparut pe interval, total schimbata, de forta bisturiului.

O puteti admira, in toata splendoarea… De ce nu mai exista un The Rat Pack? De ce nu mai exista Sinatra, Martin… Daca doriti sa revedeti niste imagini aproape pierdute, cu artisti adevarati, nu ezitati, gasiti aici cele mai frumoase amintiri. (Daca nu fac astfel de asocieri, nu pot sa imi sterg din memorie situatia actuala din ‘showbizul’ american.) Din cate observ, nici mafiotii nu mai sunt ce au fost odata! Sincer, Sinatra este un mafiot clasic, degeaba incearca P. Diddy sa o arda aiurea! Ce naiba, cum sa ai incredere intr-un mafiot cu nume de chiuaua?

ai ceva de spus? Comenteaza aici!


 

2 Comentarii la Ce inseamna, domne’, acest ‘cameltoe’?

sonicjuliette

Well… din pacate multi nu mai stiu sau nu au stiut niciodata despre Rat Pack… iar daca le spui “Sinatra” nu iti asociaza decat “New York” cu persoana.. asa ca ar fi o lectie buna pentru ei 🙂 In ce ii priveste pe mafiotii cu nume de chihuahua, presimt ca dupa Diddy urmeaza Diddy Jizz, Jizzy D, Jizzy Poof si alte derivate pe tema.. suntem golani sau nu mai suntem? 😀

    admin

    Iar daca Diddy nu se incurca, Snoop Dog este…pfoa, e direct the dog in the hood, ce naiba! Te duci la un caine sa faci ‘trafic de influenta’. Respectiv: ‘ai fost mah la caine, nebunaticule, ca vad ca ai marfa noua’!!:)):))