Categoria anunturi matrimoniale


Publicat de:     in data de:  19 July 2012  |  Niciun comentariu

E… e atat de vara incat nu se potrivesc deloc predictiile meteo pentru aceasta zona a tarisoarei noastre. Ploaie deloc, praf cat cuprinde, temperaturi ce te duc cu gandul la un furnal si mai deloc umiditate, doar aer incins si miros de gaze de esapament. Tocmai am descris un tablou idilic. Ahhh si vacanta este departe si creierul imi refuza deja unele activitati! Dar… dar nu am putut sa trec cu vederea un anunt important pentru umanitate. Egh, nu chiar pentru umanitate, mai degraba pentru umanitatea pitipongica. Fetelor, stiu ca sunteti la plaja sau la salonul de bronzat… am vazut recentele nuante de bronz portocaliu si ma bucur enorm pentru ca moda americana a ajuns si la noi! Sunt uimita de cat de frumos poate sa arate o duduie vopsita precum un ou de Paste si imbracata in cele mai puternice culori neon.


Buzele senzuale de un roz deschis ofera contrastul ideal pentru pielea frumos bronzata cu tente portocalii. Asa ca, pentru a va rasplati chinurile prin care treceti pentru a fi frumoase, m-am gandit sa va anunt ca un magnat, si anume Don Milisav Juan Gonzales Brizi, isi cauta nevasta. Da, repede, am nevoie de poze superbe facute la plaja, poze cu pet-ul de bere, poze cu semintele imprastiate pe jos! Oferta este extrem de avantajoasa pentru ca o sa locuiti intr-un palat superb, decorat cu mult bun gust, cu scaune aurite si stucaturi incredibil de rafinate! Nu conteaza ce inseamna “stucaturi”, trebuie doar sa transformati mesajul de mai jos in codul de baza pentru voi: $$$$$:*:*$$$$$.

“To all unmarried ones who would like to spend their life by my side and within all the beauties of my home. Please look below at all the magic of my home that I have decorated with taste, perhaps just for YOU. Don Milislav Juan Gonzales Brizi”
Ca sa va ajut, iata, va ofer traducerea google:
“Pentru toti cei necasatoriti, care ar dori sa-si petreaca viata lor de partea mea si in toate frumusetile de casa mea. Va rugam sa mai jos, la toate magia de casa mea pe care am decorat cu gust, poate doar pentru tine. Don Milislav Juan Gonzales Brizi” Superb!!!

Sursa este aici pe glasstire.com

 2,790 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!