Bomboana da pa tort


Publicat de:     in data de:  29 November 2009  |  Niciun comentariu

Aceasta este o fabula, iar personajele trebuie tratate ca atare. Orice asemanare cu realitatea… prespupune ca imaginatia ta a mers prea departe!

Sunt o bombonica secsi si hot si te astept mereu sa vii, oriunde si cum vrei tu! Ma gasesti la nr de telefon 0218989089.

Asa incepe povestea, cu un anunt pe una din cele zece pagini obscure ale unui ziar da trotuar. Cel mai nou produs al societatii da consum este aceasta bomboana da pa tort, inundata in glazura roz, dar cu o mica problema existentiala: cu cat lingi glazura mai abitir, cu atat mai repede ajungi la miezul cu gust amar de medicament prost Deliaistrat. De fapt, aceasta bomboana da pa tort a existat de secole, fiind tolerata sub diverse apelative. Ca doar nu a patentat ea limbile da la ceasu’ cu cuc. Pacat ca azi, in tarisoara noastra, nu mai are o denumire in nomenclatorul de meserii, si carte de munca, pentru ca, mnu-i asa, bunaoara, toti trebuie sa ne platim taxele si impozitele. Bomboana da pa tort, nu! Ea e smechera si rafinata, plina da harfe si talente, poate sa faca orice Jeleu imatur, cand vrea muschiuletul ei da pa glazura. Isi face poze in gaura posteriorului, din mai multe unghiuri, in oglinda da la baie, si apoi le suie pa haifaiv. Se plimba alaturi de cei mai bazati din regnul Jeleului si este o regina absoluta a babastarcii. Stafida de acasa n-are decat sa isi dea palme singura, ca bomboana da pa tort e-n top! Moare toti dusmanii, ca e ea nambar uan, primeste cele mai multe flori, cadouri, atentii si interventii. Da ce? Pentru ca nu face de mancare si nu calca sosete si chiloti. Le calca doar in picioare, ca deh, e disponibila pentru anale, bazale, inghinale si chiar nazale. Stafida poa’ sa ia si cursuri da karate, ca dageaba, bombonica da pa tort aduna toata frisca, pa care ulterior o imprastie pa la Jeleuri. Da, se duce Jeleu’ acasa la Stafida si…oau, nici cele mai tari medicamente nu il scapa de muscatura de latzel. Aaa, adica vreau sa spun catel. Catel-catel!
Ca cica ea, bombonica da pa tort, poate face ce vrea cu Jeleul ei, ii place profesia asta… pai cred si io, fah, ca nu platesti nimic la stat! Poa’ sa schimbe Jeleii intre ei, sa ii permuteze si aseze cum vrea ia. Pfoa! Pai sa nu arunci cu facaletu’ dupa ea? Sa nu-i bagi capu in masina da spalat, inclusiv in faza da stoarcere? Nu. Nu este nevoie de violenta.

De ce? Pentru ca, inevitabil, Stafida va avea intotdeauna ultimul cuvant. Inclusiv pa ala inainte da a intra in groapa. Iar ultimul cuvant cantareste cat un kil’ da bombonici da pa tort luate da la magazinu’ dan colt. Amin, am zis!

Concluziile se trag individual si intelectual. Va multumim pentru atentie. Urmeaza o pauza de publicitate, dupa care revenim cu cele mai recente stiri.

 588 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!