The Avengers: Rock On!


Publicat de:     in data de:  8 May 2012  |  2 Comentarii

In sfarsit avem un film bun in anul de gratie 2012. Mergeti la cinema si nu o sa regretati! The Avengers este un cocktail molotov cu actori buni, replici “geniale” (am ras cu lacrimi), efecte speciale decente si actiune 100%! Nu o sa va plictisiti, nu o sa adormiti cu gura cascata, nu o sa aveti timp sa admirati peisajul din sala de cinema pentru ca The Avengers o sa va tina “captivi” (asa se traduce mai nou din engleza in romana, asa ma exprim si eu) timp de doua ore. Nota de pe IMDB este meritata pentru ca nu am mai vazut de mult timp o productie atat de echilibrata. Nu am mai auzit de mult timp oameni care sa rada cu atata placere si sa comenteze pozitiv dupa terminarea filmului.

Am mai scris despre The Avengers si imi retrag cuvintele, nu este un serial, este chiar un film bun regizat cu maiestrie de catre un adevarat Marvel maniac, si anume Joss Whedon. Thor vs. Loki, Iron Man vs. Thor, Hulk vs. Loki, Captain America vs. costumul sau dotat cu stele… O sa aveti parte de dialoguri spumoase, replici acide, costume mulate cu inspiratie shakespeariana (dupa o sa va dati seama de unde vine “inspiratia” asta) si o lupta dintre bine si rau nedusa spre penibil. Urmeaza si continuarea, desigur! Succes garantat! Rock on, Marvel!

PS – Este un film care se adreseaza indivizilor oarecum plictisiti de anumite productii pline de “esenta”. Nu este un film de arta. The Avengers se inscrie in seria de productii “fun” deci nu analizati si para-analizati pentru ca nu este cazul!

Si pentru ca doamnele s-au declarat multumite de acest film, avem un 9gag pe aceasta tema: (preluat de aici, de pe Celebitchy):

 3,555 total views,  3 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!


 

2 Comentarii la The Avengers: Rock On!

raducu

De abia astept sa apara filmul, il astept de ceva vreme.

    admin

    “Ruleaza” la cinema, deja! Go for it!