Arta, cultura, chestii d-astea plictisitoare…


Publicat de:     in data de:  23 February 2011  |  Niciun comentariu

V-ati mai intrebat in ultimul timp in ce directie merge arta? De cand nu ati mai fost la o galerie de arta, la o expozitie, sau mai bine spus, ati indraznit vreodata sa priviti un tablou, deconectandu-va gandurile in acest timp? Trebuie sa recunosc, eu sunt mai clasica, nu gust pictura contemporana si curentele ei suprarealiste. Dar, arta nu tine cont de preferintele mele, sau de inclinatia mea spre Monet, ci incorporeaza noile tehnologii cu succes. Azi va prezint un artist multidisciplinar, care se joaca putin cu proiectiile video iar rezultatul este spectaculos.

Stiu, stiu, probabil sunt ultima care afla despre asemenea sculpturi media hibrid, dar nu conteaza. Sper sa va placa! Mie mi s-a parut interesant. Probabil ca in viitor pictura se va realiza la un alt nivel, si vom privi altfel un tablou, poate prin ochelari speciali sau poate chiar vom ‘intra’ in tablou. Nu? Am aflat de aici despre acest artist. The future is…

“Any Colour You Like” (Pyramid III) from Dev Harlan on Vimeo.
PS – Si ca sa nu uit, sa nu va mai intrebati de ce moda devine din ce in ce mai ‘sarita de pe fix’. Pentru ca si creatia vestimentara este o meserie multidisciplinara, iar toate aceste noi curente din arta se vor regasi in ceea ce vom purta.

 770 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!