Accesorii pline de… culoare!


Publicat de:     in data de:  22 February 2011  |  Niciun comentariu

In aceasta primavara (pffft, ce zapada avem afara), cand sper ca o sa scapam de bocanci si cizme si geci si multiplele straturi de pe noi (am deja tendinta de a arunca bocancii) putem sa aducem o pata de culoare tinutei cu ajutorul accesoriilor. Eu nu prea sunt pro tutu galben neon sau pro rochie gen sal fuchsia, pentru ca in general culorile tari imi dau dureri de cap. Dar, imi plac nespus de mult niste sandale verzi, sau niste balerini galbeni, orange, sau eu mai stiu, aquamarine. Si in plus, nu neaparat culorile disco sunt vedetele anului ci culmea, mult mai calmul camel, inspirat de tinutele safari. Si ca sa ramanem in tendinte, tot anul acesta se poarta plicurile supradimensionate, ce pot fi impaturite, pentru a parea mai mici, si purtate atat ziua cat si seara.

Un exemplu de la American Apparel il aveti in imaginea de mai jos si sunt sigura ca se vor gasi si la noi pe la Koton, Stradivarius, Pimkie, etc., etc. Si, pentru ca intotdeauna va aduc si ceva iesit din comun, ei bine, anul acesta se poarta extensiile de gene din blana de nurca (cica nurca nestresata). Aplicarea lor dureaza aproximativ o ora, efectul este incredibil, si ce imi place: tin pana la trei luni si inlatura folosirea obsesiva de rimel. Gasiti aici poze graitoare.
Sa aveti o zi minunata, chiar daca ninge… ninge… ninge… ninge…PS – Si daca doriti sa fiti cu adevarat memorabile, Juliette va propune o tinuta chic. Asa… pentru diva care se respecta.

 807 total views,  2 views today

ai ceva de spus? Comenteaza aici!