Tocurile… durere sau pasiune?


Publicat de:     in data de:  2 March 2010  |  Niciun comentariu

In ultima perioada am tot citit articole despre tocuri si cat de ‘nocive’ sunt! Da, intr-adevar, nu te obliga nimeni sa te ‘cocoti’ pe tocuri de 20 cm pentru a executa show-uri de echilibristica prin oras! Durerea este maxima…cand calci gresit sau te dezechilibrezi subit! Eu sunt o ‘practicanta’ infocata a talpilor fara tocuri, dar, cand apare un eveniment mai important, nu ezit sa aleg o pereche de pantofi cu tocuri. Eu va spun, ca toti acesti pantofi au fost inventati si desenati de barbati. Maaare atentie! In consecinta, trebuie sa fii nebun sa nu recunosti faptul ca un picior intr-un pantof cu toc este mai atragator decat unul intr-un un papuc sau intr-un flip-flop. Tocul inseamna sexualitate si putere.


Desigur, mai nou, exista si ‘barbati’ care se incalta cu Louboutini… dar sa nu exageram! Tocurile sunt doar pentru femei! Pe langa faptul ca muschii ti se ‘modeleaza’ altfel… nu mai vorbesc de fesieri, tocurile emana ‘frumusete’ si senzualitate. Nu degeaba au aparut fanteziile sexuale cu femei incaltate in pantofi cu tocuri cui. De ce in filmele porno nu apar dudui incaltate in Converse? De ‘florile marului’? Nu, totul este o ecuatie matematica simpla. Tocurile te inalta, iti confera prestanta, iti arcuiesc corpul si iti alungesc picioarele. Pana si talia se alungeste, se subtiaza si devine o talie de ‘clepsidra’, sau simbolul rodniciei. Fesele ‘la inaltime’ sunt mult mai sexy decat copanele de pitic ‘impanate’ cu doi saci cu nisip. Tocurile sunt singurul atu vestimentar pe care noi femeile, nu stim sa il exploatam. De ce? Din comoditate si pentru ca exista gropi. Deci, domnilor, va rugam frumos, astupati gropile din asfalt, si faceti trotuarul podium sau catwalk, pentru ca spectacolul nostru este unic! ‘La naiba’ cu durerea asta!
Pledez pentru pantofii cu toc purtati cu stil, mai ales pentru cei inventati de maestrii Louboutin si Blahnik. Tocurile sunt pasiune iar pasiunea se invata. Durerea este pentru cei slabi! Am zis!

 890 total views,  5 views today