Stiri: House MD


Publicat de:     in data de:  31 May 2011  |  Niciun comentariu

Abia s-a incheiat seria/sezonul cu numarul 7 (Moving On – ultimul episod transmis pe 23 mai) si deja au aparut zvonuri despre seria cu numarul 8. Se pare ca Fox se afla in discutii aprinse cu reteaua NBC pentru reducerea costurilor de productie si semnarea contractelor atat pentru actori cat si pentru staff (nici regizorul David Shore nu a semnat inca). Cel care a semnat un contract pentru, se pare, ultima serie, este actorul Hugh Laurie, cu toate ca acum doua saptamani declara pe DailyMail ca in ultimii sapte ani rolul jucat in acest serial i-a afectat viata de familie si abia asteapta sa isi indrepte atentia spre noi proiecte, mai ales in patria mama, Anglia. Am vesti destul de proaste, pentru moment. Se pare ca Lisa Edelstein (Cuddy) nu va mai juca in seria 8, si pana acum o saptamana si Robert Sean Leonard nu era prea sigur, dar in final a semnat contractul.


De asemenea, Thirteen – Dr. Remy Hadley adica Olivia Wilde va juca in ultima serie iar despre restul actorilor din rolurile secundare nu se stie mai nimic (negocierile contractuale pot dura luni intregi). Oricum, aceasta serie 7 a incurcat definitv “toate borcanele” si a construit si daramat personaje (in cazul lui Taub se poate vorbi de o inmultire a speciei preferata de scenaristii Fox prin imprastierea samantei sfinte) si a adus si o scadere de rating pentru serial. Sper doar ca seria 8 sa faca ordine, intr-un fel sau altul, sa fie mai putin experimentala si mai aproape de reteta originala, desi fiecare caz incepe cu lesinul cuiva (se mai pot introduce noi idei in expozeul episoadelor). Puteti analiza mai multe speculatii sau declaratii oficiale despre serial aici, despre Lisa Edelstein aici si despre faptul ca serialul se va muta pe NBC aici. Of, House, House, House…

PS – Toamna aduce premiere interesante, printre care Terra Nova (are un scenariu promitator). Dar astept sa vina noul sezon pentru a ma convinge ca serialul merita un post. Ole!

 4,133 total views,  1 views today