Pitipoanca de camin


Publicat de:     in data de:  14 December 2009  |  Niciun comentariu

Astazi, la Teleenciclopedia nu vom discuta despre viespile uriaseā€¦ ci despreā€¦pitipoanca de camin. O specie pe cale de inflorire, deloc de disparitie!! Cu o treapta mai jos, pe scara evolutiei, fata de pitipoanca de apartament, sau cea de vila, pitipoanca de camin se confrunta zilnic cu numeroase capcane si pradatori. Pradatori, care abia asteapta sa o inhate! Harsh! (Secventa cu un tanar care rapune o pitipoanca) Pitipoanca de camin poate fi recunoscuta, chiar de la un kilometru distanta, pentru ca emana un parfum foarte puternic. Acest parfum, se aplica in loc de apa, pe tot corpul, astfel incat ajunge sa nauceasca victimele pitipoancei. Si asta pentru ca, se stie, nu beneficiaza de un jacuzzi, singura cada acceptata de pitipoanca pentru imbaiere. Cine sunt victimele pitipoancei? Tinerii naivi, de la o facultate cu profil uman, care inca mai cred in dragostea absoluta. Cine sunt pradatorii pitipoancei? Cocalarii, desigur, care o asteapta la cotitura, sa profite, fara prea multe remuscari, de pe urma farmecelor pitipoancei. Sau managerii de companie, proaspat inavutiti, si care au schimbat Matizul cu un Range Rover si parcheaza masina prin harjaire de perete si acrosare de piloni stradali. Mai exact, utilizeaza stilul smuls pentru a atrage atentia pitipoancei de camin, care tocmai a coborat sa isi cumpere o paine. (Neaparat imbracata in pantaloni de trening abibas, combinati cu o geaca argintie) Desigur, din meniul pitipoancei de camin nu lipsesc biscuitii (primiti de la cocalari in schimbul favorurilor de imperechere), pufuletii si semintele de floarea soarelui.

Watch this video on YouTube.

Ca bauturi, in topul preferintelor ramane berea, urmata de apa plata cu lamaie, consumata la orice terasa sau club din Regie. Printre tabieturile pitipoancei de camin amintim utilizarea unui machiaj strident. De fapt, machiajul nu este inlaturat in fiecare seara, este doar improspatat dimineata. Pitipoanca de camin mai poate fi recunoscuta si dupa unghiile care depasesc zece centimetri in lungime, obligand-o, de altfel, sa utilizeze pamatuful in locul hartiei igienice. De asemenea, tinutele extravagante, cu animal print, paietele si penele nu lipsesc din garderoba zilnica. Pitipoanca de camin este o creatura gingasa, cu forme placute, dar din pacate, nu se poate lauda cu inteligenta, IQ-ul acesteia nedepasind numarul de la pantofi. (Pantofi cumparati de manageri, de obicei contrafacuti, dar cu sigla D&G cat mai vizibila).

Ritualul zilnic al unei pitipoance include vorbitul cat mai strident la telefonul mobil, in plina strada, sau scaparea imensei genti pe trecerea de pietoni. Dar, nu vom discuta astazi despre obstacolele, care apar in viata unei pitipoance de camin. Ramane sa vedem, intr-un episod urmator, cat de ingenua poate sa fie o pitipoanca de camin.

 1,390 total views,  1 views today