Opinia specializdului


Publicat de:     in data de:  5 February 2010  |  4 Comentarii

M-am saturat de toate articolele din presa, cu diverse opinii flatulate de specialisti. De unde au aparut taica’ atatia specialisti in sexologie, prostologie, relatii, psihoze, aberatii? Daca stai sa asculti astfel de opinii, si sa te mai si documentezi, ajungi la concluzia ca 90% din populatia Globului este compusa din specialisti. Specialistii din Marea Britanie sunt de parere ca punctul G nu exista, in timp ce specialistii din Franta sunt de parere ca exista, dar ca trebuie descoperit. WTF? Specialistii din Patagonia cred ca femeile urate sunt inselate mai des de barbati. WTF? Exista femei urate? Normal ca nu, exista doar ochelari cu diverse dioptrii!!! Daca citesti un astfel de articol…poti sa te duci direct la nevasta-ta si sa ii spui “esti urata, fah” si sa o tai pe centura! Asta, in cazul in care, aveai nevoie de o scuza pentru a-ti insela partenerul! Sau alti specialisti, sunt de parere ca femeile urate nu sunt inselate! Multumim ca ne faceti urate! Stiu ca pentru voi exista un numar restrans de femei frumoase, lista incepand cu Angelina Jolie.

Studiile acestea sunt efectuate pe ‘esantioane reprezentative’ si au menirea de a detrona diverse mituri. Dar cine se ocupa cu astfel de studii? Cine are atat de mult timp de pierdut incat sa aplice chestionare si sa realizeze grafice?? Si cui ii pasa de opinia specialistilor? De cand ne conducem viata in functie de studiile alunitei din frunte? Si nu in ultimul rand, companiile cu foarte multi bani, chiar nu gasesc alte metode de a-si motiva profitul in fata Fiscului?

Viata sexuala a oamenilor chiar are nevoie de studii? Ce treaba are libidoul meu cu opinia ‘specializdului’? De cand stiu ei ca nu exista punctul G? Normal, in Marea Britanie, tind sa cred ca nu s-a auzit de punctul G, poate de punctul G-12 din fundul lui Tony Blair, sa se fi auzit!

Le recomand ‘specialistilor in prostologie’ sa plece in vacanta cu prima racheta spre Marte! Poate acolo este nevoie de studiile lor! Pentru ca aici, nu cred ca exista cineva, care sa nu isi gaseasca gaura din fund pe intuneric! Am vreo trei lanterne, pentru cei cu probleme! Plus un curs de orientare turistica! Plus un pachet de unt! Plus un volum din Legendele Olimpului! Plus un DVD cu Ultimul Tangou la Paris! Le ofer pe toate, la pachet, esantionului reprezentativ!  

Daca nu ma credeti, puteti sa va pierdeti timpul aici, aici, aici si chiar aici! Spor!

 3,303 total views,  1 views today