Lift ‘diving’! Uite asa, pentru ca pot!


Publicat de:     in data de:  18 October 2010  |  Niciun comentariu

M-am apucat de un sport extrem nou-nout. Am crezut toata vara ca o sa am probleme din cauza ‘mirosurilor’, nimic mai fals. Pentru ca iata, iarna este cu noi, si ‘mirosurile’ sunt din ce in ce mai puternice. Lumea a renuntat sa se mai spele, nu stiu exact de ce, pentru ca intretinerea tot trebuie platita. Cineva spunea ca am ramas ca dezvoltare sociala undeva in 1300, cam pe acolo. Ei bine, adevar graia, pentru ca degeaba avem apa calda si sapun. Sapunul se usuca in baie pana cand crapa, iar apa calda se foloseste doar o singura data pe luna. Ce inseamna lift diving? Inseamna sa iti tii respiratia in lift, pana cand ajungi la etajul unde ai o problema de rezolvat. Si credeti-ma, este destul de dificil. Ochii iti ies din orbite, uiti sa iti mai spui rugaciunea si venele iti pulseaza in frunte.

Am sa vorbesc despre exemplul care imi este la indemana, si anume blocul unde locuiesc. Ce sa mai, cred ca fac parte din ultima familie a acestui bloc, care se mai spala. Mai am la etajul sapte si la noua niste vecini, pe care ii suspectez ca mai folosesc dusul si cada. In rest…doar transpiratie, mirosuri de caca de caine ud si pipi de pisica. Si problema nu este ca miros animalele, problema este ca stapanii lor lasa in urma o ‘dara’ infioratoare. Imi dau seama inca de la intrarea in bloc cine a folosit liftul in ziua respectiva.

Un alt exemplu este sa ai nefericita ocazie de a imparti un lift cu alti indivizi. Indiferent cat de mult parfum scump arunca pe ei, mirosul de transpiratie iese intotdeauna la suprafata, exact ca uleiul din mancare. Nimic nu este mai ingrozitor pe lumea asta…decat combinatia de transpiratie cu Armani Code. Sau o respiratie din stomac revarsata ca o briza peste narile tale pretioase. Pfoai, instant visez cum evadez… parca dintr-o carcera.

Asa ca, pana la imbunatatirea conditiilor am ales sa nu mai respir, cand folosesc un lift. De fapt, fac un antrenament, pentru ca sper sa ajung sa imi pot tine respiratia cat mai mult. Poate voi reusi sa imi tin respiratia si in metrou, troleu, tramvai. Daca ma concentrez, devine relaxant, important este sa nu imi ceara cineva indicatii, pentru ca trebuie sa respir cand vorbesc.

Ah, si inca o idee. Dragi romani, sa nu va mai ‘urzicati’ cand sunteti asociati cu tiganii. Nici ei nu se spala cu lunile! Pam-pam!

Alte articole care s-ar putea sa aiba legatura cu ce ai citit mai sus

ai ceva de spus? Comenteaza aici!