In rahat rusesc pana la ochi!


Publicat de:     in data de:  27 November 2009  |  2 Comentarii

Pana la gat am fost, am avansat putin si am intrat pana la ochi…in cacat! Ar trebui sa facem o degustare speciala, iete, cu neshte cacat din asta servit din closet, sau pisoar, cum va taie pe voi imaginatia.

De votat nu se mai pune problema, nu poti sa votezi un rau pentru altul. Toata opinia publica scrasneste din dinti ca Geoana e o marioneta, un Strrruula idiot condus de moguli, iar Basescu? Cand pronunt numele asta, deja ma doare capul! Scandalul cu si despre molestarea unui copil este tot o actiune de propaganda, de manipulare a publicului. Or sa apara, cica, si niste transe de rahat cu apa si despre Geoana, asa ca stati pe-aproape! Oricum, suntem o natie atat de usor de manipulat! Parca ar avea cineva o bagheta magica. Stiu, Zanul din reclama de la banca din Carpati, da cu bagheta, biiiiing, si gata migram in cealalta parte a baricadei. Apoi iar biiiing si sarim spre cealalta!

Mai avem o saptamana de inghitit in sec si se va termina toata tevatura asta…Pana la Revolutie! Revolutie pe Twitter si pe Facebook, pentru ca in alta parte nu cred ca se va mai manifesta ura populatiei. Pana la aceasta Revolutie de Click va propun vizionare placuta! Idiocracy este o productie hamericana, care descrie perfect directia in care ne indreptam. O sa bem Gatorade si o sa udam plantele tot cu Gatorade. Si daca n-aveti timp de film, zapping pe ZeroTeVe (exclusiv, in direct si in reluare) pentru 5 minute, sau pur si simplu iesiti pe strada. Senzatia de arsura inghinala va fi aceeasi!

Stiti cum e vorba aia: De ce mananci cacat? Acum puteti sa ziceti: Eu? Eu mananc inghetata! Ce? Nu vezi? Esti chior?

 1,111 total views,  1 views today