Horoscopu’ ne dicteaza viata!


Publicat de:     in data de:  13 January 2010  |  Niciun comentariu

Horoscopu’ ne dicteaza viata???

Cine a inventat horoscopul?(Einstein si-ar da palme, probabil!) Nu ma refer la cunostintele sumerienilor, incasilor, mayasilor, aztecilor, ma refer la horoscopistele autohtone si horoscoapele cu previziuni scrise pe buda. Ma refer la rubricile de horoscop din diverse reviste glossy, si nu numai, dar si la faptul ca suntem extrem de creduli! Exista o configuratie a planetelor si astrelor si ea poate fi urmarita…de o stiinta. Dar sa transformi stiinta in trivial mi se pare crima cu premeditare! Cred ca exista o oarecare influenta astrala, dar pe termen lung, asupra noastra. Dar, in nici un caz, predictiile astrale zilnice nu ne pot influenta destinul. Fiecare este liberul sau arbitru si hotaraste ce si cum este mai bine, in ce directie urmeaza sa se indrepte, sau felul in care introduce furculita in gura. Dar de aici si pana la aberatiile scrise de diversi oameni, din pasiune, cica, este cale lunga!

Este totusi un avantaj. Poti sa invoci astrele… cand ajungi mai tarziu la munca: cuadratura Marte-Pluto-Mercur-Uranus este impotriva mea azi! Chiar nu pot sa imi explic de ce am ajuns cu o ora mai tarziu! E clar, astroloaga isi bate joc de mine azi! Sau…conjunctura Venus-Marte este de vina, d’asta mi-am inselat nevasta! E de la planete!(de la cele doua planete ale doamnei, desigur) Sau si mai tare, in trafic doi soferi sa se certe: e numa’ vina lu’ Jupiter, d-aia mi-ai luat fata! D-aia nu-mi acorzi prioritate, nu? Fi-ti-ar zodia de cacao, auzi tu, fecioara la volan!
Predictia generala pentru 13.01.2009:
Sextilul Soarelui cu Uranus face ca multe din intamplarile de azi sa fie neobisnuite.

Sa nu va mirati daca vedeti ca se intampla lucruri ciudate sau rasturnari neasteptate de situatie! De asemenea, s-ar putea sa fiti surprins de ideile care va vin azi. (Va dati seama ce se poate intampla din cauza sex..tilului Soarelui cu Uranus? Mi-e frisca sa mai ies din casa! Raman sub pat!)

Oau, daca nu imi spunea horoscopul ca urmeaza niste intamplari neobisnuite, nu stiu ce m-as fi facut! Sau, si mai grav, rasturnari de situatie! Oau! De o foarte mare inspiratie…textul.

Iata ce am mai gasit:
In perioada urmatoare, Gemenii vor avea parte de turbulente pe plan sentimental dar si in cariera. Se anunta schimbari dramatice, din cauza pozitiei planetei Mercur in casa a VI-a, predispozitia generala fiind de nervozitate si superficialitate in abordarea problemelor. Mare atentie, nici deplasarile nu sunt recomandate. In consecinta, incercati sa va inarmati cu mult calm si diplomatie. Cu siguranta soarele va iesi si pe strada dumneavoastra!

Soc! Eu am scris asta! Incredibil! Si mi-a luat aproximativ cinci minte sa compun tot, fara sa ma gandesc la ceva anume! Deci…mai credeti in rubrica horoscop? Si in compatibilitatile dintre zodii? Alta tampenie! Vai, dar “gemenii si pestii”(daca este un peste in farfurie, nu refuz…problema este daca se gaseste la colt de strada) nu se vor intelege niciodata sau “taurii si balantele”….Agh!!

Ce am scris mai sus este de fapt o reactie adversa…pentru ca nu mi-am facut vaccinul si sufar pro…fund din aceasta cauza! Sper sa ma atentioneze horoscopul..inainte sa iau virusul!

 859 total views,  1 views today