Flacara violet te scapa de rate!


Publicat de:     in data de:  18 January 2010  |  Niciun comentariu

Ce imi mai vad mie ochisorii de dimineata, in timpul sesiunii de preparare a tocanitei de ziare? Doamna Geoana afirma ca in timpul campaniei, sotul dansei, Mircea Geoana ar fi fost atacat energetic! Eu stiam ca politica din Romania este Science Fiction, in nici un caz plina de magie neagra, voodoo sau mai nou, esoterism. Iata ca se poate! Stiintele oculte au constituit o arma puternica impotriva candidatului la presedintie al partidului PSD. Se pare ca, in timpul confruntarii celor trei candidati, Mircea Geoana ar fi fost atacat cu ajutorul flacarii violet! Acum, nu mai spunem ca PSD-ul a pierdut alegerile pe propria prostie, nu, spunem ca Mama Omida l-a facut pe Geoana sa piarda tronul Romaniei.

L-a tarat prin flacara violet, i-a dat cu ea in ochi, i-a produs o levitatie transcedentala, a dat cu el de toti peretii, i-a facut creierii musaca si a facut fundite cu sinapsele candidatului! Rezultatul s-a vazut in direct la televizor. Iar cel mai important, domnul Geoana a fost tarat de cravata, fara voia sa, ca in filmul Drag Me to Hell, pana acasa la confluenta de Vanturi. Asa ca, atentie va rog, pentru toti cei care ma mai supara…am sa lansez niste atacuri energetice. Tocmai mi-am luat o lampa violet, ii dau foc, si o sa am o flacara violet, pe care am s-o potentez cu niste stroboscoape si neoane! Este foarte “la moda” sa ataci energetic adversarii si contra-candidatii tai! Si alte persoane “dragute” din viata ta! De maine, nici nu o sa mai platesc lumina, intretinerea…sau alte rate impovaratoare. Cei de la banca, sunt sfatuiti sa isi faca bagajelul si sa plece acasa! Pentru ca nu or sa mai primeasca rate, or sa primeasca flacari violet in fiecare luna! Si taxele la stat or sa fie platite la fel! In consecinta… flacara violet salveaza Romania! A salvat-o in campanie… isi face datoria si acum pentru contribuabili!

PS-WWIII o sa fie cu atacuri energetice! Industria de armament poate intra in vacanta!

PS2-Imi imaginez ce discutii vor urma la Consiliul National al Pitipoancelor pe tema “flacarii violet” pentru distrugerea site-ului defaimator “pitzipoanca”.

PS3-Flacara violet ataca pana si vedetele de la Globurile de Aur!

 925 total views,  4 views today