Filmul s-a transformat in serial…


Publicat de:     in data de:  5 September 2011  |  2 Comentarii

Am ajuns sa constat ca anul 2011 a avut putine filme notabile si multe “seriale” frumos ambalate. Dar vine toamna si cine stie, poate reusesc sa reperez vreo productie “indie”. Mi-e tare dor de filmele care imi schimbau perspectiva, de acelea care imi induceau o stare de spirit sau ma uimeau prin originalitate.

Eh, dar sa vorbim de lucruri concrete. Povestile din Iron Man 1 si Iron Man 2 se vor continua cu The Avengeres…Thor, de anul acesta, se va continua tot in The Avengers (2012), la fel si Captain America si The Incredible Hulk (2008). Deci toate aceste filme si eroii lor din benzile desenate se vor intersecta in filmul The Avengers. Apoi fiecare erou se va intoarce in propria poveste, spre exemplu in Iron Man 3 (2013) sau Thor 2 (2013).

Alte “seriale notabile”? Pai… Sherlock Holmes: A Game of Shadows tot cu Robert Downey Jr. sau A Dark Night Rises adica Batman se intoarce (phew), The Amazing Spider-Man(2012)…pff dupa atatea productii “Spider Man” cred ca ne-am cam dat seama si noi ca este “ameizing”. Apoi Independence Day 2 (2013) si 3 (2014), aaam Men in Black III (2012), Hancock 2 (2013) si lista poate continua la infinit. De ce trebuie sa intindem pelteaua… ah, stiu, pentru bani!

Si acum, daca am terminat cu serialele astea obositoare (n-am terminat, vor ajunge probabil la numarul 20 pana murim noi), prefer sa va fac o mini-lista cu filme ce trebuie vazute anul acesta si prin 2012. Taaadaaa:
Drive / Killer Elite (Spr sa nu fie un fel de The Expendables) / Another Bullshit Night in Suck City / J. Edgar / Tinker, Tailor, Soldier, Spy / Twixt / Carnage / 360 cu Anthony Hopkins (pentru fanii adevarati) / The Ides of March / Life in a Day. Informatii suplimentare pe IMDB. Atat. Daca mai gasesc filme notabile… le anunt. Pam-pam! (poza este random).

1,414 total views, 3 views today