Despre MotoGP…


Publicat de:     in data de:  8 May 2012  |  Comentariu

Am primit un comentariu. Il redau mai jos:

Stimate domnule Florin Ion,
De multi ani, urmaresc cu placere cursele de MotoGP. Anul acesta voi fi nevoit sa le urmaresc cu sonorul dat la zero din cauza “comentariilor”. Si am pus ghilimele pentru ca in cea mai mare parte nu au nici o legatura cu cursa. Aud doar sfaturi, pareri personale, multa lauda de sine, ce ar face comentatorul daca ar fi in locul sportivului … Ca sa nu mai vorbesc de urlete si de strigate care ma exaspereaza. “Inceredibil!”, “Inceredibil!” aud tot timpul si nu inteleg ce este incredibil. De ce trebuie sa se strige tot timpul? Nu suntem surzi! Comentariile sunt penibile (ale colegului, mai putine, pentru ca nu prea are timp sa vorbeasca, sunt mai pertinente, bravo lui!) In curand am sa aleg un canal strain pentru ca sunt exasperat! Chiar nu se poate comenta decent si la obiect? De ce trebuie sa stim noi cat sunteti de destept si cum le stiti pe toate? Chiar daca e asa nu ne intereseaza! Nu vreau sa jignesc pe nimeni. Vreau doar niste comentarii decente pe un ton normal. Este prea mult? Deja am renuntat la cursa de azi pentru ca nu mai pot sa ascult!

Va doresc mult succes in continuare!

Multumesc, Andrei Brad! Sunt de acord cu tine! Nu mai rezist! Imi place sa imi petrec weekendurile alaturi de MotoGP dar comentatorii imi omoara neuronii. Bine, nu amandoi, doar unul dintre ei. Stie el cine! I-am mai caracterizat si in alte posturi si se pare ca unul dintre ei nu a invatat nimic.

Si daca mai aud un comentariu in care se compara carierele celor doi, Stoner si Rossi o sa explodez! Rossi este un individ cu sclipiri de geniu. Stoner nu va fi niciodata un italian vulcanic. Mai nou, din punctul meu de vedere, Stoner omoara acest sport. Si la Ducati s-a comportat la fel. Acum aplica aceeasi strategie si la Honda: pole position (ok, nu mereu dar preponderent pole), start in forta… mentinerea pozitiei fruntase pana la finalul cursei. Viteza si atat! Ok, viteza iti aduce castigul… Eu vreau cursa, rasturnari de situatie, depasiri geniale¬†a la Rossi. M-am saturat de Stoner, acest “cangur”¬†botezat asa de catre comenatorii DigiSport. M-am saturat de replica “iata-l pe Stoner cum merge ca un ceas”. Asa se face show in Australia? Poza este luata de aici.

 3,278 total views,  3 views today