Ce se poarta in 2012?


Publicat de:     in data de:  14 November 2011  |  Comentariu

Nimic senzational (“decat roz”, noi si bunicile de 70, ca aia e clar o culoare pentru cand ai 70 si parul mov). Moda a fost draguta cu noi in 2011 dar in 2012 isi revine la normal, adica se razbuna putin. Spicuiesc cateva teme si plang, pe alocuri: talia joasa la fuste, inspiratia baroca, imprimeuri horror, fustele peplum (nici nu ma intereseaza cum sa traduc mai bine acest termen, peplum este, peplum se zice), temele acvatice (asta dupa ce te uiti la imprimeuri, deh, ai nevoie de apa si submarine) si… buricul la vedere. NUUU! Sa nu uitam de arta abstracta si… pasari.

Deci, Donatella ramane o vizionara prin colectia Versace pentru H&M… pana la urma. Anunta cu fast noul sezon. Ce bine ca nu ma inspir prea tare din ceea ce se poarta. Iar nu o sa gasesc rochii normale, iar o sa ma enervez pentru ca detesc imprimeurile complicate si combinate. Lasa, macar blugii inca se mai produc in dulcele stil clasic. Sper! Fusta roz cu falduri precum cea din poza de mai sus refuz sa port. Si nu sfatuiesc domnisoarele sa isi aleaga asa ceva… poate… daca au silueta duduii. Atat.


Aveti aici, pe siteul elle.com, un slide interesant, asta ca sa nu credeti ca bat campii. Poza este de pe elle.com. Ole!

 1,479 total views,  1 views today