Ce imi doresc de la Mos Craciun???


Publicat de:     in data de:  17 December 2009  |  Niciun comentariu

Eu?? Nu. Absolut deloc! Arata chiar dureros!! Mai exact, ce isi doresc unele femei sa primeasca, de la nababii lor… asa indica ultimele studii. Si aceste cadouri de lux inseamna, asa spun specialistii, gestul suprem de adoratie si afectiune. Ei bine, sa ia frumos acesti specialisti toate aceste jucarioare (mai ales mititelul de 14 cm incrustat integral cu diamante, care costa un milion de dolari) si sa si le bage in gaurica aceea dorsala. Incet… pentru marirea placerii sexuale. Daca imaginile nu sunt destul de graitoare…

Aici avem un set complet pentru un cuplu. Plus butonii pentru domni. Aaa, butonii sunt aceia mititei de pus la camasa. Si da, cel mai mare, este pentru doamne, iar gemenii… sunt stimulatoare pentru prostata. (Imi dau palme, chiar nu stiam, faptul ca s-a inventat si stimulatorul pentru prostata) Acest cadou este mai accesibil, doar cateva mii de euro, mai exact aproximativ trei mii cinci sute euro.

Mititelul acesta, care aduce a glont, de doar 9 cm, incrustat cu diamante, si care, extraordinar, poate fi purtat ca bijuterie, pe un lant, costa doar doua milioane de euro. Doar… doua milioane de euro. Si exista cumparatori! Criza este doar in capul nostru!

Mda, la tara, in capita de fan, oamenii sigur se gandeau la aur de 18 k si diamante! Oooo da!

 746 total views,  1 views today