Atentie la oua!


Publicat de:     in data de:  26 January 2010  |  Niciun comentariu

Si nu ma refer la ouale personale! Nu inca!

Iata ca nici ouale nu mai sunt produse de gaini. Asa cum nu mai exista nici legume naturale. Cine este cel mai tare popor din lume? Nu americanii… Chinezii, care s-au gandit sa ‘falsifice’ oua! Maine, poimaine o sa ne trezim in pat… cu o copie a partenerului de viata! Atentie pe unde va lasati firele de par!

Si nu le ‘multiplica’ in laborator, cu nu mai stiu ce procedeu chimic… ci in bolul de salata din bucatarie! Pentru ca sunt scumpe, si asiaticilor nu le lipsesc ouale din alimentatie, chinezii s-au gandit sa mixeze prafuri si sa obtina oua! Atentie, sunt foarte toxice, dar arata incredibil! Nu cred ca ati putea face diferenta intre un ou normal si unul chinezesc. Nu-i asa? Ma rog, extrapoland, un ou european este mai tare decat unul chinezesc si chiar decat unul american. Iar in RO avem numai oua de vita nobila!

Vorba aceea, cu ‘numara-mi-ai ouale…’ Imi e cam frica, daca sunt false? Oricum, pentru cine isi mai punea intrebarea: ‘ce a fost la inceput, oul sau gaina’, eu sunt sigura ca a fost chinezul! Va e pofta de omleta? Sau niste oua ochiuri?

 790 total views,  4 views today