In “aere” de sunca…


Publicat de:     in data de:  5 April 2011  |  Niciun comentariu

M-am scaldat in ultimele zile intr-o avalansa de bloguri culinare. Am admirat poze am visat la retete, la mirosuri, la gusturi, la preparate alese. O sa ma pun si pe treaba, pentru ca imi place sa si gatesc, nu numai sa admir. Dar trebuie sa recunosc ca sunt un pic coplesita. Observ cu interes ca si in universul blogurilor romanesti un segment important este ocupat de paginile pline de gastronomie. E frumoasa viata privita prin ochii unui bucatar destoinic. Si pentru ca nu toata lumea are “caprele acasa” am descoperit si un “preparat” mai special. Ce parere aveti despre un inhalator cu miros de sunculita (bacon)?

Nu-i asa ca poate face parte dintr-un kit special de drumetii pe munte, cand ti-e foame, esti lihnit, si vrei sa lesini de placere? Oare am ajuns atat de disperati sa mirosim mancarea incat avem nevoie de un inhalator? Eu cand gatesc aerisesc casa cel putin doua ore. De ce mi-as achitiziona un dispozitiv care sa imi raspandeasca miros de sunca in apartament? Ma rog, inhalatorul asta se pozitioneaza direct in gura. Dar ce, nu va mirosi nimeni in jur? Si de ce bacon? Nu sunt de ajuns kilogramele in plus si ospaturile pantagruelice regulate? Acum ne mai trebuie si un inhalator in poseta? WTF? Cred ca ne indreptam spre pastila aceea, care va tine loc de mic-dejun, pranz si cina. Si un astfel de inhalator va fi comercializat la un pret astronomic, pentru ca toti vom tanji sa mirosim “ceva bun”. E trist…si ciudat in acelasi timp. Mi-e foame. E tarziu. Nu-i nimic! Inca nu se depun kilogramele. La batranete va fi mai grav. Pe cand un inhalator cu miros de…. peste, de ceapa, de omleta, de ciorba?

(Sa cititi despre BaconAir pentru ca este foarte eco, domne’, cu aer de Himalaya, si poate juca un rol decisiv intr-o cura – tine loc de gluma de 1 aprilie. Aiurea! O prostie!)

 776 total views,  1 views today